To je to što me zanima!

Uremović: Jako mi teško i žao što sam ubio Simkea

Arnold Uremović rekao je kako mu je žao što je bacio Vitomira Jovičića s mosta. Nije ga, kaže, htio ubiti. Obratio se roditeljima i bratu Simkea
Vidi originalni članak

Htio bih izraziti svoje iskreno saučešće i kajanje. Jako mi je teško i nisam ga htio ubiti. Poznavao sam i njega i njegovog brata i jako mi je žao, rekao je u Arnold Uremović u nastavku suđenja za ubojstvo Vitomira Jovičića Simkea. Najmlađi Simkeov brat Mirko zaplakao je, a majka je uz težak i dubok uzdah izustila: 'Uh, jao meni!'. Uremovićeva majka Nives u svojem je iskazu istaknula kako za Arnoldovo psihičko stanje krivi sebe i njegovog oca od kojeg se 2002. godine rastala.
- Mi bi kao roditelji danas trebali biti na optuženičkoj klupi, a ne on. Naša greška je što ga nismo znali odgojiti. On je dobar u duši, ali nikad nije imao osnove, nije imao nikoga, krivo je vođen. Cijeli život on je tražio pažnju i ljubav, a mi smo ga ostavili samog. Priznajem da nisam bila dobra mama - rekla je sucu. Naime, roditelji su Arnolda i njegovu sestru u tinejdžerskim godinama ostavili da žive sami kad ih je otac napustio, a majka otišla živjeti i raditi u Italiju. Sljedeće ročište dogovoreno je za travanj. Tada se očekuje svjedočenje policajaca i vatrogasaca koji su kobne noći bili na mjestu ubojstva kao i svjedočenje dvojice mladića koji su preko interneta objavili podršku Simkeovoj obitelji što je pomoglo Uremovićevom uhićenju. U međuvremenu sud je na prijedlog obrane naložio da se nad Uremovićem izvrši psihičko vještačenje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • istank90 02.03.2010.

    ne vjerujem da ti je žao da si imao malo ljudskosti u sebi to nebi mogao učiniti ti si životinja i tvoje mjesto je u \"KRLETCI\"

  • njonjo 02.03.2010.

    Pa daj te mu 20-tak godina pa nek se kaje u zatvoru. To sto sada radi je recept od ADVOKATA : Pokaj se sada pa ce porota vidjeti i dat ce ti manje zatvora.BULLSHIT

  • 25sat 02.03.2010.

    Banditu jedan , banditski ! Misliš da neko vjeruje u tvoje kajanje! I da još i tebe sažaljevaju, kao da si ti žrtva! Masimalna kazna, bez mogućnosti pomilovanja! Pa nek se ostala gamad, k\'o što si i sam , zamisli o svojjim namjerama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare