To je to što me zanima!

'Uremović je znao da te noći Simke nije isplivao'

Svjedokinje su rekle da je Arnold Uremović znao da je Vitomir Jovičić nestao nakon što ga je bacio u rijeku te da je zbog toga otišao u Italiju
Vidi originalni članak

Na suđenju Arnoldu Uremoviću (24) iz Rijeke kojeg terete da je prošle godine u Rječinu bacio Vitomora Jovičića (36) zvanog Simke i ubio ga, svjedočila je Uremovićeva bivša djevojka te tri prijateljice.
- Kada je Arnold otišao u Italiju, znao je da je Simke nestao jer su po gradu bili oblijepljeni plakati - rekla je Uremovićeva bivša djevojka Danijela Krmpotić (23). Uremović je, naime, tvrdio da je u Italiju otišao k majci te da nije bježao. Djevojka ga je tada posjetila i bila s njime četiri dana, prije no što se on odlučio vratiti u Rijeku. Uremović je na njen iskaz imao primjedbu te je rekao kako dio njenog svjedočenja nije istinit. Tri njegove prijateljice na sudu su rekle da su te kobne noći svi bili pijani, da misle kako Uremović nije namjerno ubio Simkea, no da je vrlo brzo shvatio da nesretni mladić nije isplivao iz rijeke. Jedna je rekla i kako je interna društvena zafrkancija bacati se u rijeku, no da to obično rade međusobno, ljeti i s prijateljima za koje su sigurni da znaju plivati. Ovo je prvi put, kaže, da je netko bacio mentalno zaostalog čovjeka koji k tome nije znao plivati, u travnju, dok je rijeka nabujala i hladna.  Uremovićeva sestra Karmen odbila je svjedočiti. Suoptuženicima Krešimiru Budimiru (31) i Damjanu Vukasu (24) sudac je odvojio proces od Uremovićevog, te će se njima suditi na Općinskom sudu. Naime, Vukas je u pritvoru zbog drugog kaznenog djela, dok Budimir ne može podmirivati troškove putovanja do Rijeke jer ima prebivalište u Hrvatskoj Dubici.
Uremoviću će u ponedjeljak nastaviti suditi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • skolic3 26.02.2010.

    vremena su sve luđa i mnoge stvari su se promijenile pa su i klinci postali takvi kakvi jesu,bahati,nagli i neosjetljivi ali da se netko tuđim životom tako poigra to je svirepo i bezumno.Nadam se da će dobit najveću moguću kaznu i da će ga trenutak kad je bespomočnoj osobi uzeo život iz puste zajebancije-vječno pratiti u životu.

  • milangirl86 26.02.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • njonjo 26.02.2010.

    ma ni sto godina kazne nije dosta kad nekoga ubijes jer jedan zivot je mnogo vrijedniji.Oko za oko pa ce drugi malo vise razmisljati prije nego nekome naude.

Komentiraj...
Vidi sve komentare