To je to što me zanima!

Đuro Đaković sklopio posao od 87 mil. kn s poljskom tvrtkom

Đuro Đaković Specijalna vozila d.d. potpisala je ugovore sa tvrtkom SWIETELSKY Baugesellschaft mbH za isporuku vagona za prijevoz željezničkih pragova i kontejnera
Vidi originalni članak

Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila d.d. u sastavu grupacije Đuro Đaković potpisala je ugovore sa tvrtkom SWIETELSKY Baugesellschaft mbH za isporuku vagona za prijevoz željezničkih pragova tipa Slnps a sa tvrtkom EURAILPOOL GmbH za isporuku vagona za prijevoz kontejnera tipa Smnps. 

Ukupna vrijednost potpisanih ugovora je 87 milijuna kuna, rezultat je ranije dobre poslovne suradnje i kvalitete isporučenih Eamos vagona, pa se SWIETELSKY zajedno sa tvrtkom EURAILPOOL GmbH ponovo obratio Đuri Đakoviću Specijalna vozila d.d. sa zahtjevom za razvoj i proizvodnju vagona za prijevoz željezničkih pragova i vagona za prijevoz kontejnera sa rasutim teretom. Đuro Đaković Specijalna vozila će tijekom 2018. projektirati oba modela vagona, potom izraditi prototipove, provesti TSI ispitivanje i certifikaciju vagona, a serijski proizvedeni vagoni će biti isporučeni u drugoj polovici 2019. godine. 
 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare