To je to što me zanima!

Urota HDZ-a BiH: Zajedno s Dodikom 'ljuljaju' Plenkovića

Novi Express donosi šokantne detalje - iza sve očitijih meta udara, generala i ministra Damira Krstičevića i generala Ante Gotovine, krije se pravi cilj, Andrej Plenković...
Vidi originalni članak

Iza akcije uhićenja Hrvata u Orašju kriju se režiseri koje na prvi pogled nitko nije uočio i čiji plan nije odmah bio sasvim jasan.
Novi Express, koji je u prodaji u petak, donosi šokantne detalje priče koja ima velike dimenzije. Iza sve očitijih meta udara, generala i ministra Damira Krstičevića i generala Ante Gotovine, krije se pravi cilj, Andrej Plenković.

Ugledni bosanski novinar Senad Avdić tvrdi da je naredba za uhićenje bosanskih Hrvata “zaobišla” direktora Državne agencije za istrage i zaštitu Pericu Stanića (Dodikova protivnika), dok je operacijom uhićenja rukovodio Stanićev zamjenik Đuro Knežević, Hrvat iz Orašja, kojega je na tu dužnost izabrala Hrvatska demokratska zajednica! Detalje donosimo u Expressu. Otkrivamo i kako je Milan Bandić spasio maršala Tita u trenutku kad se činilo da je Broz opkoljen sa svih strana. No hoće li spasiti sebe? U Zagrebu mu dvije žene, Švaljek i Mrak, pušu za vratom! 

Donosimo i ekskluzivni intervju s čovjekom koji je lansirao Ivana Pernara u međunarodne orbite, famoznim Borisom Malagurskim. Georgij Bovt iz Russia Beyond analizira odnose Putina i Trumpa, koji bi mogli biti puno bolji nego u vrijeme “demokrata”. 

Novi Express donosi i ekskluzivni intervju sa sinom bivšeg NDH ministra Julija Makanca, Branimirom Makancem, pionirom hrvatskog računarstva i robotike. Velika reportaža o ruskim pankericama Pussy Riot. U Expressu pišu T. Klauški, Jasna Babić, I. Alborghetti, S. Španović...

Idi na 24sata

Komentari 178

  • ćeprolje 12.11.2016.

    Ovo mogu konstruirati samo četničke novine

  • tuti fruti 11 12.11.2016.

    Da ju si oduška kada imaju pravu ministricu kulture i ministra vanjskoga poslova odmah su skopćali kaj mogu raditi protiv hrvatske.

  • Zorba 12.11.2016.

    Gospodo generaly, casnici & pocasnici...Ono sto ste radili to platite. Onaj sa salvetom u ruci koji vas je poslao da mesetarite po susjedstvu sada uziva u svojoj slavi...Samo meni da niste ni kUne takli za obranu ovih uhicenih, no vam eno kuca u Nazorovoj, ionako je nelegalno stecena! Tuzit cu vas sudu u Slazburu and Chickagu ukoliko od moje mizerije budete placali obranu uhicenima

Komentiraj...
Vidi sve komentare