To je to što me zanima!

Uskok će protiv HDZ-a podići optužnicu kroz mjesec dana?

Obzirom na nedavni iskaz bivše stranačke blagajnice Branke Pavošević i dosad prikupljene dokaze protiv stranke, podizanje optužnice protiv HDZ-a je izgledno
Vidi originalni članak

USKOK bi u roku od mjesec dana mogao optužiti HDZ zbog raznih zlouporaba vezanih uz stranačke crne fondove, doznaje Slobodna Dalmacija. Tada će naime isteći zakonski rok od godinu i pol za okončanje istrage. Obzirom na nedavni iskaz bivše stranačke blagajnice Branke Pavošević i dosad prikupljene dokaze, podizanje optužnice je izgledno. 

Sudska rasprava vjerojatno neće biti zakazana do kraja izbora, u kojima će HDZ-u optužnica biti otežavajući faktor. Optuženi HDZ-ovci će pred porotom biti jednaki Sanaderu. Za očekivati je da će se pokušati izvući na autokraciju bivšeg šefa. Sanader će najvjerojatnije pokušati dokazati da crni fondovi ne bi bili mogući bez njihova blagoslova.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • Debela kvočka 18.10.2011.

    ako je ovo istinito,znači da je istinita i moja informacija iz jako pouzdanih izvora da će teta jaca pravoslavni božić proslavit u remetincu sa svoim ivom.nije ona uzalud rekla kud ivo tud i ja.........

  • user_32967 18.10.2011.

    HDZ = SDP !!! Financirani od istih vladara i bankara s ciljem da nas uvale u EU kako bi nas ista mogla iskorištavati (prirodne resurse, vode, šume, lokacije za toksični otpad i jeftinu radnu snagu)

  • JunFan 18.10.2011.

    CK KP HDZ-a strpati u radni logor, neka tucaju kamenje. Nedavno su u Njemačkoj zabranili postojanje podružnici Hells Angelsa jer je istragama utvrđeno da je puno kaznenih delikata cezano uz njih. Tako isto ovdje treba učiniti s KP HDZ-om.

Komentiraj...
Vidi sve komentare