To je to što me zanima!

Uskoro odluka Vlade: Cijene goriva od utorka opet padaju?

Što se tiče cijene goriva danas će biti redovna sjednica Vlade oko toga, doći ćemo do sniženja, ali pričekajmo odluku Vlade. Da ja ne govorim nešto prije nego što Vlada donese odluku, rekao je Oleg Butković
Vidi originalni članak

Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković najavio je kako će Vlada opet intervenirati u cijene goriva, koje bi trebale pasti.

- Što se tiče cijene goriva danas će biti redovna sjednica Vlade oko toga, doći ćemo do sniženja, ali pričekajmo odluku Vlade. Da ja ne govorim nešto prije nego što Vlada donese odluku - rekao je Butković u ponedjeljak ujutro na 9. kongresu Hrvatskog društva za ceste – Via Vita pod nazivom “Inovacije i eskalacije, piše N1.

Podsjetimo, Vladinom odlukom prije dva tjedna je porasla cijena benzina, dok je tada dizel pojeftinio, pa tako trenutno litru benzina plaćamo 11,58 kuna, a dizel 13,19 kuna. 

Uskoro više

Idi na 24sata

Komentari 52

  • zvonkod 21.11.2022.

    Sada neznaju koliko cijene padaju , a kada poskupljuje znaju tri dana prije i novinari koliko !

  • Heroj Oluje 21.11.2022.

    Hrvati nisu Parižani a i SP je u nogometu !! Dajte Hrvatoma Žuje, tekmi i vaterpola , gorivo mogi stavit na 30 kuna po litri !!

  • ooo7papaja 21.11.2022.

    U srpnju 2008. cijena sirove nafte na svjetskom tržištu 147 dolara, cijena diesela 9.99 kuna. Danas cijena sirove nafte 86 dolara, cijena diesela na benzinskim pumpama 13.19kn. Hajde neko logično objašnjenje molim lijepo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare