To je to što me zanima!

Dosad potvrđeno više od 70 novih slučajeva: Veliki porast u Zagrebu i Karlovačkoj županiji

Stožer civilne zaštite Karlovačke županije objavio je veći rast broja zaraženih - zasad je pristiglo 12 pozitivnih nalaza. Šest ih je iz Ogulina i šest u široj okolici Duga Rese
Vidi originalni članak

Stožer civilne zaštite Karlovačke županije objavio je veći rast broja zaraženih - zasad je pristiglo 12 pozitivnih nalaza. Šest ih je iz Ogulina i šest u široj okolici Duga Rese. 

- Stanje je za sada pod kontrolom - rekao je načelnik Stožera Josip Ribar.  Dvoje oboljelih je hospitalizirano, a na respiratoru nema pacijenata. 

UŽIVO: SVE O KORONA VIRUSU Korona ušla u požeški zatvor

Porast zaraženih je i u Zagrebu. Na konferenciji za novinare Stožera Grada Zagreba objavljeno je da je u Zagrebu novih 18 slučajeva koronavirusa

Devet je osoba za koje se ne zna gdje su se zarazili, a za drugih devet zna se izvor, rekao je ravnatelj NZJZ-a Andrija Štampar Zvonimir Šostar. Gradonačelnik Milan Bandić pozvao je građane da se drže preventivnih mjera i izbjegavaju velika okupljanja.

Idi na 24sata

Komentari 164

  • ricky22 15.07.2020.

    Opet ćemo svi umrijet. Slušajte stožer i ne razmišljajte. Živio stožer i Covid

  • 15.07.2020.

    Sto se prije prestanemo pridrzavati mjera prije cemo razviti imunitet krda na vrh brda vrba mrda

  • Major Gašpar 15.07.2020.

    Maska više šteti nego koristi jer se dio zraka koji se izdiše onečišćen ponovo vraća u pluća pri udisaju kao da na autu spojite uz ventilaciju i auspuh !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare