To je to što me zanima!

'Uspjeli smo, imamo 79 potpisa za razrješenje Bože Petrova...'

Jandroković je ranije izjavio kako su današnje izjave Mostovaca Vlahe Orepića i Nikole Grmoje potpuno neprimjerene. - Smatram ih čak i udarom na ustavni poredak, rekao je...
Vidi originalni članak

-Situacija je izvrsna, skupili smo 79 potpisa za izglasavanje nepovjerenja Boži Petrovu. On je izgubio legitimitet, rekao je Jandroković novinarima u Saboru. 

Nije želio otkriti ima li HDZ i dovoljno ruku za stvaranje nove saborske većine 

Jandroković je ranije izjavio kako su današnje izjave Mostovaca Vlahe Orepića i Nikole Grmoje potpuno neprimjerene.

- Smatram ih čak i udarom na ustavni poredak i zlouporabu institucija. Mislim da si visoki dužnosnici, zastupnici, bivši ministri takve stvari ne smiju dozvoljavati, da je to opasno i da je to neprimjerena poruka građanima. Velika je šteta počinjena politički od njihovih nastupa i izjava- rekao je Jandroković.
 

Idi na 24sata

Komentari 267

  • Bambusa 28.04.2017.

    Čemu se ovaj veseli. Pa normalan čovjek bi bježao od vlasti što dalje jer ova bomba od Agrokora kad eksplodira odnijet će sve pred sobom.

  • 1701 28.04.2017.

    Nema te vi nista!!!!gazi ih Bozo!!!!

  • adika 28.04.2017.

    A vi iz HDZa ( Hrvatske diktatorske stranke) ste primjereni i baš ste primjer za sve loše u ovoj državi, loši ste toliko da možete služiti kao gori primjer od srbije koja nas je napala i sjebala, a vi ćete sve dokusuriti.Eto samo zato ste korisni- SLUŽITE KAO LOŠ PRIMJER.

Komentiraj...
Vidi sve komentare