To je to što me zanima!

'Uspješnija sam od Josipovića, jedva čekam sučeljavanje...'

HDZ-ova kandidatkinja nabrojala je svoje ministarske poteze koje smatra uspješnima i usporedila ih sa Josipovićevih 'pet godina nikakvih rezultata'
Vidi originalni članak

HDZ-ova kandidatkinja reagirala je na prozivku predsjednika da je državu njena 'promašena politika' koštala 530 milijuna kuna.

- Neka Ivo Josipović kaže što misli pod time da je ministarstvo vodilo krivu politiku? U vrijeme dok sam bila ministrica otvorila sam i vodila pregovore za članstvo u Europskoj uniji. Povela Hrvatsku na putu u članstvo u NATO- u. Hrvatska je izabrana u članstvo Vijeća sigurnosti Ujedinjenih naroda. Usporedite to s njegovih pet godina nikakvih rezultata i recite mi što je bolje? Veselim se sučeljavanju s njime, napisala je Kolinda Grabar Kitarović na svom Facebook profilu. 

Idi na 24sata

Komentari 273

  • bkladarb 26.11.2014.

    Vidjet će ona kada ju Ivo izdribla u sučeljvanju,nije ni svjesna što ju sve čeka tek će se onda odati da je samo sposobna za muženje krava

  • bkladarb 26.11.2014.

    Prvi i posljednji Predsjednik Hrvatske bio je onaj Tuđman i nikada se to više neće dogoditi..(na svu sreću)

  • mik 25.11.2014.

    Ako se s njim uspoređuješ, jadna si jadnice ! Pa od njega sam i ja uspješniji ! A mrvicu uspješniji mi ne treba! Bolje i ovaj, već sam se navikao , nego novi predsjednik a gladan ! ( Moći ) !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare