To je to što me zanima!

Imala je 2,72 promila: Usred dana oštetila pet automobila

Dok je izlazila s parkirališta je svojim Citroenom, dok se polukružno okretala, udarila u parkirani Ford. Krenula je unazad pa udarila u parkirani Mercedes. Bilo je nešto prije 14 sati
Vidi originalni članak

Žena (52) pod utjecajem alkohola je oštetila čak pet automobila u Puli - i to usred bijela dana u petak. Policija joj je izmjerila čak 2,72 promila. 

Dok je izlazila s parkirališta je svojim Citroenom, dok se polukružno okretala, udarila u parkirani Ford. Krenula je unazad pa udarila u parkirani Mercedes. Bilo je nešto prije 14 sati. 

Vozačica je zatim otišla s mjesta nesreće i u Splitskoj ulici nešto prije 16 sati udarila parkiranu Toyotu jer se nije kretala sredinom svoje trake. Od siline udarca se Toyota odbila i udarila u zadnji dio parkiranog Fiata, Fiat se odbio i udario u Mercedes. Sraz vozila ju je ipak zaustavio, a policija je brzo došla. 

Materijalna šteta procjenjuje se na desetak tisuća kuna, a vozačici je sudac odredio zadržavanje u zatvoru tjedan dana. 

Mladić ozlijedio i dva Rumunja 

Ranije tog dana je mladić (25) vozio Seat i na raskrižju Ulice 119. brigade i Ulice riva skrenuo ulijevo. Zbog neprilagođene brzine je prešao u desno van kolnika, udario u metalnu ogradu, stup javne rasvjete i kontejner. Zbog siline udarca je stup javne rasvjete pao na parkirani automobil Audi, a Seat je udario u nosač prometnog znaka te u dva rumunjska državljana koji su stajali na parkiralištu. 

Pješaci su srećom lakše ozlijeđeni, a šteta se je više desetaka tisuća kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 08.07.2019.

    ...piše na jednom grafitu"Pula to je raj!". Ali Pula je i grad pun droge i opasan je za sudionike u prometu zbog drogiranih i pijanih vozača.Tko je kriv?

  • jamadolac 08.07.2019.

    Poštovani " novinari" urednici,lektori i ini jeli uvod ovog članka itko od vas pročitao. Znamo da škola počinje tek u rujnu ali u međuvremenu organizirajte posjet osnovnoškolaca 1/4 razreda možda nešto naučite

  • EU-eutanazija 08.07.2019.

    Zene su danas po pitanju alkohola u najmanju ruku ravnomijerne s muskarcima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare