To je to što me zanima!

Usred pljačke joj pale hlače: U zlatarnicu upala sa kamenom

Nemaskirana žena uletjela je u zlatarnicu s ogromnim kamenom u rukama, no nije njime uspjela razbiti staklo na ormariću s nakitom. Onda joj je pao na nogu
Vidi originalni članak

Već u samom početku ova je pljačka bila osuđena na potpuni neuspjeh.

Nemaskirana žena uletjela je u zlatarnicu s ogromnim kamenom u rukama, no nije njime uspjela razbiti staklo na ormariću sa izloženim nakitom. Kao da to nije bilo dovoljno, u jednom trenutku su joj pale hlače, gotovo do gležnjeva, i otkrile ružičaste gaćice, ali i guzu.

No žena se nije dala smesti nego je navukla hlače, ponovno podigla kamen, ispustila si ga na nogu, zapetljala se u remen torbe, i zatim konačno opet uspjela podići kamen s poda. 

Ovog puta je uspjela razbiti staklo na vitrini, pa je zgrabila nekoliko komada nakita. Odustala je tada od kamena te je drugi izlog razbila šakom. Kad je uzela dosta plijena, odšetala je iz zlatarnice prošavši točno ispred nadzorne kamere koja joj je savršeno snimila lice. Ne zna se gdje se pljačka odigrala i da li je nespretna pljačkašica uhićena, javlja News.com.

Idi na 24sata

Komentari 111

  • abava 25.01.2015.

    Nevjerojatno je dokle su neki spremni ići da bi dospjeli u medije. Mislim da nitko nije toliko blesav da bi stvarno pokušao pljačkati na ovakav način.

  • oktopus1 25.01.2015.

    mozda ce snimka guze vise pomoci kod potrage nego slika lica

  • žaba davi rodu 25.01.2015.

    brzina joj nije vrlina ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare