To je to što me zanima!

Uštede na čišćenju stvorile u Poreznoj upravi toalete užasa

Zagreb: Od prosinca čišćenje u Poreznoj u Dubravi obavlja privatna tvrtka. Čišćenje je uglavnom tri puta tjedno i pražnjenje kanti svaki drugi dan, što je, kažu, premalo
Vidi originalni članak

Od smrada je teško i raditi, a gadi nam se i otići na toalet. Bojimo se bolesti i bakterija. Kažu nam to zaposleni u Poreznoj upravi u zagrebačkoj Dubravi. Poslali su i šokantne fotografije prljavih podova, WC-a punih mokraće, kanti punih otpada.

Od prosinca čišćenje obavlja privatna tvrtka. Ugovoreno je čišćenje tri puta na tjedan i pražnjenje kanti svaki drugi dan, što je, kažu, premalo. U ispostavi radi 45 zaposlenih, a toalete koriste i stotine onih koji dolaze u Poreznu. Vlada je u prosincu sklopila ugovore s nekoliko privatnih tvrtki za niz institucija. Ušteda je bila veća od devet milijuna, objavili su. Sindikat službenika i namještenika priopćio je da se na ovom primjeru vidi kako izgleda outsourcing na hrvatski način. Pozvali su i mjerodavne inspekcije.

Idi na 24sata

Komentari 153

  • klanjcan 03.02.2015.

    tako vam i treba uhljebi lijeni

  • user_140683 19.01.2015.

    Neka dođe "kumče" Milan Penava pa svima ugradi zlatne pipe i pisoare - milja po komadu.

  • user_140683 19.01.2015.

    Zaštopani pisoar nije problem čistaćice, nego onih koji ga koriste. Ako se pravilno koristi (da se u njega ne bacaju opušci isl. ) pisoar se ne može zaštopati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare