To je to što me zanima!

Ususret Uskrsu na području Đakova i Čeminca ukrali više komada šunki i mlade janjiće

U Čemincu su 30-godišnjaku s terase ukrali šunke vrijedne oko 4000 kuna, a tvrtki iz Đakova s poljoprivrednog gospodarstva ukrali su janjiće vrijedne više tisuća kuna. Policija traži lopove
Vidi originalni članak

Šunkice, pisanice, janjetina, sve su to tražene namirnice koje tradicionalno konzumiramo na Uskrs. Znaju to dobro i lopovi, koji su iskoristili prošli tjedan kako bi se, nezakonito i na tuđu štetu, domogli "vruće robe", najvjerojatnije za preprodaju.

Tako su pod okriljem noći, s 13. na 14. travnja, u Čemincu, s terase obiteljske kuće 30-godišnjaka, ukrali više komada šunki i vlasniku počinili materijalnu štetu od oko 4000 kuna. Osječko-baranjska policija podnijeti će posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu te intenzivno tragaju za nepoznatim počiniteljem.

I na području Đakova, sredinom mjeseca ožujka ove godine nepoznati počinitelj ukrao je više komada janjića s poljoprivrednog gospodarstva vlasništva pravne osobe. Tvrtku je time oštetio za više tisuća kuna. I za ovim kradljivcem policajci nastavljaju intenzivno tragati.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ajetodoo 17.04.2022.

    To se često i kod mene događa. Obično to rade migranti, oni sa dvojnim državljanstvom, od preko Save. Ako nemaju kome ukrasti, kradu jedni drugima, između sebe.

  • teorija007 16.04.2022.

    Bitno je da hdzeovci kradu bez posljedica i da se o tome ne prica

  • RakPrsti 16.04.2022.

    E Slavonijo na što si spala 🤦

Komentiraj...
Vidi sve komentare