To je to što me zanima!

Utakmica Hajduk - Dinamo: Policija je privela 22 navijača

Privedeni su zbog narušavanja javnog reda i mira, prekršaja prema Zakonu o osobnoj iskaznici, te prekršaja prema Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima
Vidi originalni članak

Splitska policija u nedjelju je privela ukupno 22 navijača zbog korištenja pirotehnike i drugiih prekršaja prije, tijekom i nakon utakmice Hajduk - Dinamo.

Policija je izvijestila da su privedeni zbog narušavanja javnog reda i mira, prekršaja prema Zakonu o osobnoj iskaznici, te prekršaja prema Zakonu o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima.

Među uhićenima, kako javljaju lokalni mediji, nisu huligani koji su prije utakmice u Gundulićevoj ulici ubacili "zapaljivu napravu" u automobil zagrebačkih registracija, u kojem su bila četvorica navijača Dinama, od kojih su zbog lakših opeklina zatražili liječničku pomoć.      

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • sve u 16 21.03.2016.

    sve su to potencijalni glasaci pa niti jedna Vlada nema damu uvesti nove stroge zakone

  • POTPEC 21.03.2016.

    Da se huligani kažnjavaju kako triba, ne bi ih toliko bilo, i puno manje bi se takvih stvari događalo. Dažu da među njima nisu oni sa autoceste. A šta su radile kamere, jesu li snimale. Vozača ili vlasnika vozila u bajbukanu dok ih sve ne otkuca, a ako ih ne otkuca neka čami za njih do kraja života. Uz to oduzeti vozilo i naplatiti štetu u duplom iznosu.

  • cudak 1 21.03.2016.

    izgubljeni u prostoru i vremenu

Komentiraj...
Vidi sve komentare