To je to što me zanima!

Utopio se čak sat vremena nakon izlaska iz bazena

Dječak Johnny Jackson (10) izašao je iz bazena i otišao kući. Umro je zbog vode u plućima. Ovaj fenomen liječnici nazivaju "pasivno utapanje"
Vidi originalni članak

Cassandra Jackson (40) pokušava shvatiti kako je njezin 10-godišnji sin Johnny umro od gušenja vodom više od sat vremena nakon što je izašao iz bazena. Jon Jon, kako su ga od milja zvali, kupao se u bazenu ispred svoje zgrade u Goose Creeku u američkoj Južnoj Karolini. Njegovoj majci ništa nije bilo čudno kad se Johnny vratio u stan. Bio je pospan i otišao je u krevet. Sat vremena kasnije izbila mu je pjena na usta, pa je Cassandra pozvala hitnu pomoć.
- Usne su mu poplavjele, a jezik ispao - rekla je neutješna majka Cassandra. Dječak je preminuo u bolnici zbog vode u plućima. Liječnici su u službenom izviješću napisali kako je umro od posljedica utapanja. Objasnili su da je riječ o fenomenu "pasivnog utapanja", koji se može javiti i do 72 sata nakon udisanja vode u pluća. Jon Jon je bio autističan i imao je problema sa socijalizacijom, ali liječnici su isključili ikakvu vezu njegove bolesti s nesrećom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare