To je to što me zanima!

Utrčali u banku s mitraljezom pa pobjegli policiji ispred nosa

Policija iz BiH traga za najmanje trojicom pljačkaša koji su u petak ujutro u Drvaru ranili policajca i ukrali 300.000 maraka. Vjeruju da se radi o iskusnim kriminalcima i da dolaze iz Hrvatske...
Vidi originalni članak

Opasni razbojnici su izveli u petak ujutro filmsku pljačku u Drvaru. Ranili su policajca i pobjegli s plijenom od 300.000 maraka. 

Glasnogovornik policije Ivica Vrdoljak je pojasnio da su u petak oko 7:30 dobili dojavu da je u tijeku pljačka banke Intesa Saopaolo u Drvaru.

- Dolaskom na lice mjeste, razbojnici su počeli pucati na policajce i jedan naš službenik je teško ranjen - ispričao je Vrdoljak.

Nakon pucnjave, pljačkaši su Audijem A4 pobjegli, a policajci su krenuli za njima, prenosi Blic.rs.

- Ubrzo poslije toga, na Oštrelju, koji je petnaestak kilometara udaljen od Drvara, policajci su pronašli zapaljeni "Audi A4" splitskih regisracija, koji su koristili razbojnici - rekao je Vrdoljak.

Sumnja se da ih je upravo tu čekao još jedan pomagač s drugim vozilom. Inspektori vjeruju da se radi o organiziranoj iskusnoj kriminalnoj grupi koja možda dolazi iz Hrvatske. Zbog toga je pojačan oprez na graničnim prijelazima.

- Najverojatnije su i ranije dolazili i promatrali ovu banku, koja je ujedno i jedina u Drvaru. Jučer su rano ujutru došli i sakrili se u blizini i čekali da radnici otvore sefove. Čim su se radnici smjestili oni su uletili unutra i prijetili mitraljezom te radnicu natjerali da legne na pod, a zatim pokupili novac - rekao je izvor za Blic.rs.

Prema njegovim informacijama u banci je u petak bila veća količina novca, s obzirom da je početak mjeseca i da su počele isplate plaća. On je dodao da to koliko su opasni govori i podatak da su bez ikakvog straha zapucali na policajce koji su u samoobrani uzvratili vatrom, a nije ih zastrašila ni činjenica da se policijska stanica nalazi u blizini banke.

Ranije policajac, koji je zadobio prostrjelnu ranu u predjelu kičme, se trenutno oporavlja u Kliničkom bolničkom centru Split.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • Bandito 05.03.2017.

    Nebi opljackao banku za 150.000 eura da znam da me novci cekaju spremni 😂🤣

  • Hiroo_Onoda 05.03.2017.

    Naslov sugerira da je to bio "šarac" iz bitke na neretvi i da je nositelj dotičnog mitraljeza imao pomagača koji je bio zadužen za municiju odnosno redenike koji se najčešće nose prebačeni preko prsa. Vjerujem da je u blizini bio i razbojnik opremljen panzerfaustom 100 zaostalog iz bitke kod El Alameina.

  • ISTINITE_PRIČE 04.03.2017.

    Poštovana autorica ovog članka bi zaista mogla početi pisati na hrvatskom jeziku... ako ništa drugo, onda barem naslove... to bi bilo veoma profesionalno i kulturno od nje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare