To je to što me zanima!

Utrkivao se s busom: Auto kod Požege udario u prometni znak

Utrka između automobila i autobusa u ponedjeljak navečer kod Požege nije slavno završila. Automobil marke Volkswagen je sletio s ceste i udario u prometni znak, a obojicu vozača očekuje prekršajna prijava
Vidi originalni članak

Iako je na tom dijelu ceste prometnim znakom zabranjeno pretjecanje, u ponedjeljak predvečer kod Požege su se pretjecanjem drugih vozila po cesti utrkivali automobil marke Volkswagen i autobus, oba požeških registracija, pri čemu je automobil sletio s ceste i udario u prometni znak, a obojicu vozača očekuje prekršajna kazna.

Požeško-slavonska policija u utorak je priopćila kako je oko 17.10 sati 23-godišnjak vozio automobil marke Volkswagen kroz Eminovce, kada je na mjestu gdje je to zabranjeno prometnim znakom započeo pretjecati autobus marke "Setra", koji je također započeo pretjecati drugo vozilo ispred njega.

Da bi izbjegao sudar, vozač automobila sletio je s ceste na putnu bankinu, gdje je udario u prometni znak.

Obojici vozača bit će izdan prekršajni nalog zbog nepoštivanja zabrana izraženih prometnim znakovima, najavljuju iz policije.

Opetovano pozivaju vozače na pridržavanje prometnih propisa, posebno pri vožnji u zimskim uvjetima.

Upozoravaju kako je, s obzirom da pada snijeg i zadržava se na cestama, otežana vožnja pod takvim uvjetima, pa vozačima preporučuju dodatni oprez jer se u takvim uvjetima povećava i opasnost od prometnih nesreća

 - Vozačima savjetujemo da ne kreću na put bez zimske opreme, a ukoliko prometuju, da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila, izbjegavaju nagla kočenja i promjene smjerova, a posebnu pozornost obrate na zavoje, mostove, usjeke i nadvožnjake gdje je mogućnost poledice veća - poručuju iz požeško-slavonske policije.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Obi-Wan Kenobi 22.01.2019.

    Kandidat za Darwinovu nagradu

  • PRCO 22.01.2019.

    A jbt kakav mozak moraš imati da se utrkujes sa busom i još gore kakav auto 70 konja ili sl. Luzer!

  • Pinguu 22.01.2019.

    Ovome razbiti do kraja auto, a ovome autobus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare