To je to što me zanima!

Utrnule ruka i noga: Mladiću je ponovno loše na haškom sudu

Mladićevo suđenje je već nekoliko puta bilo prekidano zbog zdravstvenih tegoba što je sigurno posljedica tri moždana udara koje je doživio do uhićenja 2011. godine
Vidi originalni članak

Suđenje Ratku Mladiću pred haaškim tribunalom za genocid u BiH, danas je prekinuto jer se optuženi požalio kako zbog zdravstvenih tegoba ne može pratiti iskaz vještaka optužnice, javlja agencija Beta.

Nakon dva i po sata zasjedanja, Mladićev branitelj Branko Lukić prenio je sucima da je situacija s Mladićevim zdravstvenim stanjem "zbilja loša" i on ne može nastaviti pratiti postupak. Lukić je precizirao kako su Mladiću "utrnule desna ruka i noga" i "ne može hodati" zbog čega je, nakon stanke, u sudnicu doveden "uz pomoć osiguranja". Liječnici su pregledali Mladića i utvrdili da je Mladićev krvni pritisak "suviše nizak" i to je posljedica "gubitka na težini". Sudac Alphonse Orie se začudio zašto "gubitak na težini" nisu spomenuli u posljednjem liječničkom izvješću .

Današnje zasjedanje prekinuto je nakon što se Mladić, preko svog branitelja Lukića, odbio odreći prava da nazoči suđenju. Mladićevo suđenje je već nekoliko puta bilo prekidano zbog zdravstvenih tegoba što je sigurno posljedica tri moždana udara koje je doživio do uhićenja u svibnju 2011. godine.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • ben hur panonius 25.08.2013.

    račun uvijek stigne ali u njegovom slučaju je ništavan toliko zavijenih u crno pakao je preblag za takve monstrume i još dobije pomoć u kretanju .....imam osjećaj da je zadovoljan starački dom malo na sudu o starim "dobrim" vremenima kada se ubijalo i klalo ....katastrofalno

  • Milosevich 24.08.2013.

    Ja sam krscanin i zelim svakom bolesnom covjeku da ozdravi,pa tako i Generalu Mladicu !!!

  • petar ll 24.08.2013.

    kome je to dobro na sudu

Komentiraj...
Vidi sve komentare