To je to što me zanima!

Uvjetna kazna: Vlahušićev sin Frano pijan odgurno policajca

Sin gradonačelnika Dubrovnika Frano Vlahušić u postaju je priveden nakon tučnjave ispred noćnog kluba u središtu Zagreba. U postaji je nasrno na policajaca i gurnuo ga
Vidi originalni članak

Sin dubrovačkog gradonačelnika, 24-godišnji Frano Vlahušić u utorak je na zagrebačkom Općinskom kaznenom sudu nepravomoćno osuđen na godinu dana zatvora uvjetno uz rok kušnje od tri godine zbog nanošenja ozljeda policajcu, piše Večernji list.

Radi se o incidentu koji se zbio u svibnju 2014. u Prvoj policijskoj postaji. Mladog Vlahušića su priveli zbog tučnjave ispred noćnog kluba Team u Kačićevoj ulici, a on je u policijskoj postaji pijan odgurno policajca koji je pao, razbio staklo i zadobio više reznih rana po rukama.

U postaji je napuhao 2,19 promila, a tijekom prekršajne obrade nije bio agresivan, što su policajci i rekli na sudu. Problem je nastao kada su mu pokušali objasniti da treba prenoćiti u jedinici za zadržavanje.

Vlahušić je na sudu tvrdio da je tada posrnuo i slučajno gurnuo policajca, no policajci su svjedočili da se odjednom naglo trznuo i odgurnuo policajca. 

- Unatoč visokom stupnju alkoholiziranosti, zbog čega je bio smanjeno ubrojiv, mogao je upravljati svojim postupcima. Namjera mu je bila spriječiti službenu osobu u obavljanju dužnosti - rekla je sutkinja Sanja Nola.

Na izricanju presude Vlahušić se nije pojavio.

Tata Andro Vlahušić
Idi na 24sata

Komentari 119

  • SAINT 12.05.2016.

    hns , koja bahatost i oca i sina.

  • zagabrija 11.05.2016.

    Iz uzorne obitelji!?

  • bistrijan 11.05.2016.

    gnjida gnjidava

Komentiraj...
Vidi sve komentare