To je to što me zanima!

Uvode izravnu liniju za Dublin: Povratna karta je 189 eura...

Croatia Airlines prvi put u svojoj povijesti uvodi redovnu liniju za Dublin. Iako će to tek biti sezonska linija, nadaju se kako bi mogla zbog velikog broja Hrvata u Irskoj zaživjeti cijelu godinu
Vidi originalni članak

Letovi iz Zagreba za Dublin i iz Dublina za Zagreb održavat će se dva puta tjedno, četvrtkom i nedjeljom. Povratna karta može se nabaviti već za 189 eura, uključujući sve aerodromske takse, piše tportal.

PO MJERI ČOVJEKA Hrvatica u Dublinu: Ovdje su radno vrijeme i pauza svetinje

Naime, Croatia Airlines, koja je članica Atar Alliancea, 44. je operater koji slijeće zračnu luku Dublin. Iako je planirano da linija bude samo sezonska, od 3. svibnja do 25. listopada, u Croatia Airlinesu se nadaju kako bi mogla zaživjeti cijele godine zbog velikog broja Hrvata koji žive i rade u Irskoj. Tamo se trenutno nalazi 17 tisuća Hrvata.

MAJA U IRSKOJ PEČE KOLAČE 'Iz rodnog Lipika odselila sam u Dublin i nikad nisam požalila'

Boris Kolka, direktor marketinga i prodaje Croatia Airlinesa je na predstavljanju nove linije kazao je kako kompanija daje irskom narodu priliku da doživi kontinentalnu i mediteransku Hrvatsku. Vincent Harrison, direktor dublinske zračne luke, zadovoljan je time što je hrvatska zrakoplovna kompanija postala novi operater na irskom tlu. Kazao je kako se nada da će se vrlo brzo pokazati opravdanost ove linije.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • krao_sam_1 03.05.2018.

    Bolje da nam posude njihove političare da naprave posao,da nama uštede tih 189 eura

  • luna5 03.05.2018.

    šta če mi povratna karta , za tamo se kupuje jednosmjerna

  • Ekaterina_1 03.05.2018.

    Jeste ludi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare