To je to što me zanima!

Uz Express sunčane naočale Calgary u nekoliko modela

Express otkriva koga je Karamarko izabrao da zamijeni aferama poljuljanog Kalmetu te kakvu bi funkciju u HDZ-u trebala imati bivša Kraljica Hrvatske
Vidi originalni članak

Obožavam naočale Calgary jer su pravi ljetni hit zbog svojih boja i laganih okvira. Vrlo su pristupačne cijenom pa sam za sebe, sestru i prijateljice nabavila nekoliko različitih modela, kaže glumica Marija Borić (34).

Od petka uz Express možete nabaviti atraktivne sunčane naočale Calgary. Za samo 39,90 kuna izaberite svoj između nekoliko modernih modela, koje možete vrlo lako kombinirati s raznim odjevnim kombinacijama.

U Expressu otkrivamo i koga je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko izabrao da zamijeni aferama poljuljanog Božidara Kalmetu na dužnosti gradonačelnika Zadra te kakvu bi funkciju u HDZ-u trebala imati bivša Kraljica Hrvatske Danijela Gračan. Express donosi i razgovor s ministricom graditeljstva Ankom Mrak Taritaš, kao i analizu novih političkih struja na hrvatskoj sceni, koje zasad najviše štete SDP-u. A unutar vodeće koalicije sve žešće sukobe izaziva i problem otkupa dionica Ine.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • jaaliyasanaheer 01.08.2014.

    ne bi vas nitko raketirao da se vratite odakle ste došli 1948 I silom zauzeli tuđu zemlju

  • user_358092 01.08.2014.

    Ja ne stignem toliko soldi zaraditi prvo satovi pa torbe pa sad ocale:)))HALOoooo jel ima sta da je gratis haaaa????Nista ne poklanjate ja se ubi od reklamiranja a vi tako smrc:(((

  • xxx008 01.08.2014.

    PA DI SU NAOČALE NIKAKVA SLIKA....

Komentiraj...
Vidi sve komentare