To je to što me zanima!

I u Ini su se prodavali stanovi po povlaštenim cijenama?

HRT navodi kako su se i u Ini prodavali stanovi i poslovni prostori po povlaštenoj cijeni. Kao primjer navode stan u Maksimiru od 80 'kvadrata' prodan za 58.000€
Vidi originalni članak

Istraga zbog prodaje stanova mogla bi se proširiti i na Inu, nakon HEP-a, objavio je HRT u Dnevniku 3. Navode da imaju popis stanova koji su prodani od 2002. do 2009. godine, a dodaju da su ugovori nosili oznaku poslovne tajne. Navodno se radi o 400 stanova i poslovnih prostora koji su prodavani u Zagrebu, Rijeci, Sisku, Omišlju, Kutini i Njivicama. 

Među cijenama koje su izdvojili je stan od 80 'kvadarata' u Maksimiru koji je prodan za 58.000 eura, te stan u Kutini od 56 'kvadrata' koji je prodan za samo 9000 eura. 

>>> Više pročitajte na HRT.hr

Idi na 24sata

Komentari 9

  • ribić2 01.04.2011.

    U toj INA-i bila je i firma "Naftaplin" koja je bila lokomotiva razvoja Hrvatske privrede, čiji su zaposlenici izdvajali novac za izgradnju stanova, odmarališta da bi nam to veliki demokrata Franjo uz pomoć istomišljenika unutar firme razorio uništio na tisuće radnig mijesta i ljudskih života a sve to u ime novog pravednijeg poretka, demokracije i ako ovo sad taj bolji život, svijetla sadašnjost ja bi se rado vratio u socijalistički mrak.

  • kiko1 01.04.2011.

    Sad mi je jasno zašto su poslovi u državnim firmama tako "na cijeni"!

  • Jozo iz Sinja 01.04.2011.

    Kad covjek dobije poziciju i pare onda se probahati. Jebem mater svim HDZ-ovcima, a i ovim drugima koji isto misle ,ali nisu u mogucnosti krast. Jeben mater i Mamicu -eto samo da ne zaboravim !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare