To je to što me zanima!

Uz nogomet i švedski stol HDZ proslavio 20 godina

Premijer Ivo Sanader istaknuo je u prostorijama NK Jaruna, gdje je prije 20 godina HDZ osnovan, kako je ponosan što je član upravo te stranke
Vidi originalni članak

Zadnjih su se dana pročule glasine da Dragan Primorac napušta ministarsku fotelju. Ipak, u srijedu je ponosno uklizavao igrajući za svoju stranku na svečanoj proslavi 20. rođendana HDZ-a. Osim njega, za HDZ su zaigrali kolege mu Božidar Kalmeta i Darko Milinović. Trener Miroslav Ćiro Blažević očito ih je dobro podučio jer su protiv iskusne braće Mamić, Igora Štimca, Gorana Vlaovića i drugih prijatelja HDZ-a odigrali prijateljskih 3-3. Utakmicu su pratili i čelnici stranke Ivo Sanader te Jadranka Kosor. U prostorijama NK Jarun, gdje je HDZ osnovan 1989. godine, održali su svečanu sjednicu. Večer su nastavili uz bogat švedski stol.

SANADER DJECI DIJELIO AUTOGRAME
Utakmicu su, osim članova i simpatizera stranke, gledala i djeca iz kvarta. Međutim, njima pozornost nisu privukli Čiro, Štimac i Silvio Marić. Glavnu zvijezdu prepoznali su u predsjedniku HDZ-a i Vlade Ivi Sanaderu te su njega zamolili da im se potpiše na loptu.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • siptarcina 18.06.2009.

    Hdz je jedino što vrijedi u ovoj državi , neka su se proveselili zaslužili su to , treba snage za upravljanjem ovakvim narodom , svaka čast . Prvih dvadeset godina je najteže , narednih stotinu biće lakše , SRETNO .

  • s_korpia 18.06.2009.

    pazi..glavnu zvijezdu....potpis na loptu...daj tko je platio toj djeci...??...samo se znaju naslikavati...bilo kuda Kosorica svuda...imaju sto i slaviti..kradu, lazu....a jos uvijek vladaju di ces bolje....nije mi jasno toliko ljudi pljuje protiv njih...ali oni jos...vladaju??? nije mi jasno...nije mi jasno...

  • blackwolf 18.06.2009.

    Pridružujem se gagi111 onome što si izrekao, žalim onu minutu kad sam obukao uniformu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare