To je to što me zanima!

Uz novi 24sata Express: DVD 'Pasija' ili 'Heroji Vukovara'...

Naši novinari razgovarali su s ljudima iz Vlade, SDP-a i HNS-a u trenucima odlaska Čačića i oni su nam rekli da je ovo udar za Vladu, ali da HNS može početi iznova
Vidi originalni članak

U novom 24expressu otkrivamo kako se u vrhu SDP-a i Vlade odmah nakon vijesti o Čačićevu odlasku počela voditi borba za vlast, u kojoj najveće šanse ima Slavko Linić...

Politička scena vrije. Naši novinari razgovarali su s ljudima iz Vlade, SDP-a i HNS-a u trenucima Čačićeva odlaska i oni su nam rekli da je ovo udar za Vladu, ali da HNS sad može početi iznova.

Objavljujemo i tekst o ratu za Istru. Odlazi li Jakovčić jer ima novu curu ili zato što će ga popularni Kajin rastaviti na sastavne dijelove? Je li se Jakovčić tajno dogovarao sa Sanaderom i Jadrankom Kosor i tako omogućio pobjedu HDZ-a 2007. godine?

Ispitali smo naše političare koliko znaju o domovini. Nalaz? Ne bismo im dali ni azil, a kamoli vlast. Samo osmero ih se usudilo testirati. Više bi ih prošlo na dregeru. Koji bleferi! Tu je i Gibonnijeva ispovijest o ocu, legendarnom Delmati..

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Antun_1 16.11.2012.

    Kako vas nije stid uz ovakav naslov stavit sliku Milanovica i Cacica?

  • vigica 16.11.2012.

    http://youtu.be/c5f2Ht3Gb1A

  • user_112919 15.11.2012.

    Kako vas nije stid uz ovakav naslov stavit sliku Milanovica i Cacica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare