To je to što me zanima!

Užas kod Poreča: Slovenac pao s krova apartmana i poginuo

Državni odvjetnik naložio je obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti muškarca
Vidi originalni članak

Policija je u nedjelju, 30. travnja, oko tri sata dobila dojavu o pronađenom mrtvom muškarcu u turističkom naselju na području Tar-Vabrige. Kriminalističkim istraživanjem otkrili su da se radi o 25-godišnjem slovenskom državljaninu koji je, prema dosad utvrđenim informacijama, pao s krova apartmana, s visine od nekoliko metara, piše Glas Istre.

Državni odvjetnik naložio je obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti muškarca.

FOTO: MISTERIJ U ŠILJAKOVINI Na igralištu nađena kost ljudske lubanje: 'Nismo mi ništa vidjeli, ovo vam je mirno i pitomo selo'

Kako piše slovenski medij  24.ur., Slovenac je noćas u Poreču pao s krova odmarališta Lanterna i smrtno stradao. U gradu se trenutno odvija manifestacija Spring Break. Agencija Collegium Mondial Travel, organizator samog događaja, izvijestila je da ozlijeđeni muškarac nije bio gost odmarališta.

Muškarcu su, do dolaska hitne pomoći, pokušali pomoći obližnji gosti. Agencija je priopćila kako stradali muškarac nije došao u odmaralište u sklopu njihove organizacije. 

- Prema dosadašnjim informacijama, do nesreće je došlo nakon pada s visine. Poginuli muškarac nije bio gost ljetovališta i nije prisustvovao događaju u sklopu naše organizacije. Nadležna tijela istražuju na koji je način stigao u Lanternu i kako je došlo do nesreće- priopćila je agencija. 

NESREĆA U DUBRAVI Autom se prevrnuo na krov u Dubravi: 'Morala je doći i hitna'

Podsjetimo, slična se situacija prije nekoliko dana dogodila na Hvaru. Naime, 30- godišnji Britanac je u petak navečer pao s visine od gotovo tri metra. Navodno se, pod utjecajem alkohola, pokušao popeti na balkon apartmana kojeg je iznajmio, te je u jednom trenutku pao i glavom udario o pod.

Zadobio je tešku i po život opasnu ozljedu glave zbog koje je smješten na Jedinicu intenzivnog liječenja (JIL) KBC Split.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Splitski cvit 01.05.2023.

    Ne treba obdukcija za utvrditi uzrok smrti. Trebalo bi utvrditi što je radio na krovu, a to je bez svjedoka nemoguće.

  • mustang 30.04.2023.

    Alkohol!

  • živila Hrvatska ŽIVILA! 30.04.2023.

    koliko nekoliko metara....

Komentiraj...
Vidi sve komentare