To je to što me zanima!

Užas kod Šibenika: Drogiran i pijan naletio na dvije djevojke, imaju ozljede opasne po život

Djevojke su nakon pružene pomoći u šibenskoj bolnici prebačene u KBC Split. Na njih je u petak oko 22.15 sati naletio muškarac koji je pio i drogirao se. Udario ih je na zebri
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Brodarici kod Šibenika teške ozljede opasne po život zadobile su dvije maloljetnice, izvijestili su u subotu ujutro iz šibenske policije.

Kako se navodi, muškarac (51) vozio je Renault šibenskih registracija pod utjecajem alkohola (manja koncentracija) i opojnih droga oko 22.15 sati.

Dok se približavao pješačkom prijelazu, nije usporio da bi sigurno propustio pješake te je naletio na dvije maloljetne djevojke.

Zbog zadobivenih ozljeda, a nakon pružene prve pomoći u Općoj bolnici Šibenik, djevojke su prebačene na liječenje u Klinički bolnički centar Firule u Splitu, navode iz policije.

Kako doznajemo iz šibenske bolnice, obje djevojke imaju teške ozljede i višestruke prijelome, između ostalog zdjelice, kralježnice i lopatice. Nakon što im je pružena pomoć u Šibeniku, odmah je organiziran prijevoz za Split koji ima dječu jedinicu intenzivnog liječenja.

Protiv vozača će zbog izazivanja prometne nesreće, biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • Car Mrgud 28.05.2022.

    Ni taj neće sekunde u zatvor. Ovakvo "sudstvo" gori je neprijatelj hrvatskom narodu od svih hade3enjara, mlećana, turaka, nedićevaca, ljotićevaca, avara i huna zajedno... i dokle god to ovaj kratki narod neće shvatiti, dotle će se ovdje potpuno nekažnjeno ubijati, krasti, veleizdavati i zatirati. Nesreća i ovih djevojaka ide na dušu ovog i ovakvog "pravosuđa" koje nikad do sada nije adekvatno sankcionirala prometne (a i ostale) ubojice.

  • donatien 28.05.2022.

    Još jedan će po sili zakona na školovanje u Švicarsku

  • 28.05.2022.

    Nema više uglednih ili primitivnih konzumenta. Danas i tzv.sirotinja puši najmanje maricu. Koka je u početku dostupna i "sirotinji",a kad postanu ovisnici,onda I ono malo kaj su roditelji stekli ode u prah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare