To je to što me zanima!

Užas kod Šibenika: U sudaru dva auta vozač teško ozlijeđen

Strašna prometna nesreća odvila se jučer oko 14 sati na cesti Tribunj-Ivinje kod Šibenika, gdje je 55-godišnji vozač Renaulta prenaglo ušao u zavoj i u suprotnoj traci udario Peugeota...
Vidi originalni članak

Vozač Renaulta (55) šibenskih registracija uslijed izlaska iz zavoja izletio je na suprotnu traku gdje je udario Peugeota kojim je vozio 56-godišnjak koji nije bio vezan pojasom.

Obojica su teško ozlijeđeni u šibenskoj bolnici, dok se vozač Renaulta bori za život. Nesreća se dogodila jučer oko 14 sati na lokalnoj cesti Tribunj-Ivinje kod Šibenika, izvijestila je šibenska policija.

ZABILI SE U DRVO I ZNAK Mladić se zabio u auto ispred sebe, vozač završio u bolnici

- Do prometne nesreće je došlo kada 55-godišnjak, upravljajući osobnim automobilom Renault šibenskih registarskih oznaka, izlaskom iz desnog nepreglednog zavoja nije prilagodio brzinu kretanja osobinama ceste i vidljivosti (nepregledan zavoj udesno, uzdužni nagib kolnika u padu), uslijed čega u zanošenju prelazi na suprotnu traku gdje udara u nadolazeći Peugeot kojim je upravljao 56-godišnjak koji nije koristio sigurnosni pojas - navode. 

TRAGEDIJA KOD KRIŽEVACA Mladić pretjecao motociklom bez svjetala, udario u most i ogradu dvorišta i poginuo

Protiv 55-godišnjaka će naknadno biti podnesene pravne radnje prema Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare