To je to što me zanima!

Užas kod Varaždina: Mladić je pao s bicikla i - umro u bolnici

Mladić je iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i pao je na kolnik u Margečanu. Pritom je zadobio ozljede glave od kojih je preminuo. Čeka se nalaz obdukcije
Vidi originalni članak

U četvrtak kasno navečer između 23 i 23.30 sati na Trgu Svete Margareta u Margečanu, u prometnoj je nesreći poginuo 24-godišnji Slavko Prašnjak iz Margečana.

Mladić  se vozio biciklom po uzdignutom nogostupu uz županijsku cestu u blizini Područne škole u Margečanu. U jednom je trenutku iz neutvrđenih razloga izgubio nadzor nad upravljačem bicikla i pao na kolnik. Ozlijedio je glavu te je prevezen u varaždinsku bolnicu. Preminuo je u petak ujutro 30 minuta nakon ponoći.

Mještani su potreseni tragedijom koja je zadesila obitelj Prašnjak. Kažu da je bio jako dobar mladić koji je živio s ocem, djedom, bakom i stricem u obiteljskoj kući u ovom malom mjestašcu. Majka mu je preminula prije više godina od opake bolesti.

- Strašno nas je pogodila njegova smrt, tim više što se to dogodilo u blizini škole koju je i on polazio. Bio je uvijek miran, drag i umiljat dečko - doznajemo u Margečanu. Državni je odvjetnik odredio obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • JosipTrakoštanec 28.06.2022.

    Prijatelju dragi, počivaj u Miru Božjem.Tek jučer sam saznao za to što se desilo prije skoro 4 godine, Hvala Ti za naše dvogodišnje druženje u srednjoj školi. Bio si zaista dobar, pravi prijatelj, nikada neću zaboraviti naša druženja, ja Ti, Balog, uvijek kada smo išli nekamo išli smo kao Tri Mušketira. Neka Ti je laka Zemljica, RIP Prijatelju. Uvijek ćes biti u nasim srcima, Uvijek ćeš mi biti najbolji. :'( :'( 

  • Liliana_1 20.10.2018.

    Bicikl je opasniji od auta. Mrzim bicikle.

  • Papatest 19.10.2018.

    Kaj će mu kaciga vozi se polako

Komentiraj...
Vidi sve komentare