To je to što me zanima!

Užas na Grobničkom polju: U sudaru teško ozlijeđeni vozači

U oba vozila bili su samo vozači te su obojica pretrpjela teške ozljede. U njihovom izvlačenju iz vozila sudjelovali su vatrogasci. Riječ je o frontalnom sudaru i velikoj materijalnoj šteti...
Vidi originalni članak

Na Grobničkom polju na lokaciji između Jezera i Dražica u petak navečer nešto poslije 20 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva osobna automobila. Riječ je o frontalnom sudaru i velikoj materijalnoj šteti.

Prema zadnjim informacijama dogodio se sudar Golfa i Fiata Punta i u oba vozila bili su samo vozači te su obojica pretrpjela teške ozljede.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U njihovom izvlačenju iz vozila sudjelovali su vatrogasci.

- Večeras oko 20 sati Vatrogasci Jelenje dobili su poziv o prometnoj nesreći na Grobničkom polju. Odmah su izašli na intervenciju zajedno s riječkim kolegama. Nažalost, u frontalnom sudaru teško su stradale dvije osobe - javljaju vatrogasci.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 25.04.2020.

    Ej ti vozači GOLFA i FIATA (punta), bitno da su oni gas stisnuli, da se pokažu sa autom. E tako izgleda komentiranje pojedinaca, kad se desi nesreća u kojoj je sudjelovalo vozilo marke BMW. presmiješno. Bože pomozi unesrećenim ljudima.

  • rubenibarruri 25.04.2020.

    Čim se mjere popuštaju svakojako divljaci izlaze iz jazbina

  • Pavopavo 25.04.2020.

    Velika materijalna steta punto i golf

Komentiraj...
Vidi sve komentare