To je to što me zanima!

Užas na Kolovarama: Petorica silovali djevojku (17) na plaži

Jedan od njih namamio je djevojku iz noćnog kluba Hitch. Nakon što ju je silovao pozvao je i ostale da se nad njom iživljavaju. Petorici mladića određen je pritvor kako sa slobode ne bi utjecali na svjedoke ili ponovili djelo
Vidi originalni članak

Zadarska srednjoškolka (17) je s majkom u nedjelju, 3. studenog u 8 sati preplašena i uplakana ušla u prostorije PU zadarske i prijavila policiji višestruko silovanje.

Policija je nakon uzimanja njenog iskaza privela petoricu mladića sa zadarskog područja (22, 19, 18, 17 i 16). Oni su proveli subotu navečer s djevojkom u nekoliko zadarskih kafića, a potom su otišli u noćni klub Hitch na plaži Kolovare. Tamo je jedan od njih djevojku namamio van i pored kluba s njom imao spolni odnos bez njenog pristanka.

Nakon toga se vratio u klub i pozvao ostalu četvoricu da učine isto što je i on učinio. Oni su izišli za njim i seksualno iživljavanje nad djevojkom se nastavilo.

Zbog silovanja poznanice petorica mladih Zadrana u subotu su zadržana u zadarskom zatvoru. Sudac istrage, Boris Radman, petorici mladića odredio je istražni zatvor u trajanju do mjesec dana  kako sa slobode ne bi utjecali na svjedoke ili ponovili kazeno djelo.

Idi na 24sata

Komentari 1175

  • AkifAmir 29.01.2016.

    Ljudi mozda i nisam u pravo ali sto nebi hin silovali kad imamo dobar zakon 3 mjeseca zatvora dje to ima

  • ignacij5 27.10.2014.

    Zasto stititi silovatelje? Zasto ih ne prozvati javno. Punoljetni su. Tko im je dao pravo unistiti mladu djevojku? Treba ih osuditi na najvisu mogucu kaznu...mozda majka nema novaca za skupe odvjetnike. Ako se ublazi kazna takvim monstrumima, oni ce opet ponoviti slicno djelo, a tko zna koja ce im biti slijedeca zrtva. Ta djevojka ce cijeli zivot nositi grozne mrlje i more, nikad vise se nece osjecati sigurnom. Zao mi je djevojke i njenih roditelja...a roditelji koji su odgojili te monstrume neka se srame dok su zivi, zajedno sa svojom neodgojenom djecom. Molim Boga da sudac bude pravedan i osudi ih na najvisu kaznu i neka njihovi roditelji isto dozive takvu bol kao ta djevojka i njena majka ...Bilo bi glupo da se nekog od njih osudi uvjetno.

  • borelle 15.11.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 3 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare