To je to što me zanima!

Užas: Nepokretnoj ženi miševi izgrizli lice u staračkom domu

Kanada: Žena je zadobila manje ozljede lica, no moglo je biti mnogo gore. Spasio ju je jedan od zaposlenika. Poslije je u njezinom ormaru pronađeno leglo miševa
Vidi originalni članak

Nepokretnoj ženi u staračkom domu u Calgaryju u kanadskoj provinciji Alberti miševi su izgrizli lice, prenosi Toronto Sun. Žena se nalazila na odjelu za osobe s gubitkom pamćenja u modernoj ustanovi St. Therese Villa, koja je na glasu kao problematična kada je riječ o miševima.

Žrtvu je 1. rujna od miševa spasilo osoblje koje je obavljalo noćne provjere. Poslije je u njezinom ormaru pronađeno leglo miševa. Žena je zadobila manje ozljede lica, no moglo je biti mnogo gore.

- Jedan od zaposlenika ušao je u sobu i zatekao miševe kako joj grickaju lice - rekla je Sandra Acozar, izvršna direktorica organizacije za zaštitu prava pacijenata Friends of Medicare.

Na incident je reagirao i provincijski ministar zdravstva Fred Horne.

- Moram reći da sam se jako, jako razočarao kad sam jutros doznao za ovo te imam ogroman broj pitanja o tome što se točno tamo događa - rekao je Horne, koji je odmah naredio kontrolu ustanove.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • MamaŽana2 11.09.2013.

    koliko su oni uopće obilazili tamo nepokretne osobe? Moderna ustanova puna miševa...

  • mama2misa 11.09.2013.

    Strašno!!!Mislim da bi ih tužila i to za sve za šta se može tužiti jer kod njih takve stvari imaju ogromnu odštetu...

  • leoirex 11.09.2013.

    Da li i takve stvari na kraju života spadaju u Američki način života za koji oni izjavljuju da ga ne bi mijenjali ni za bilo koji drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare