To je to što me zanima!

Užas u Londonu! U podrumskom stanu odstranjivali penise i testise te emitirali na internetu

Policija je u prosincu 2021. godine pretražila stan te je uhitila sedmoricu i to navodno zbog "naplaćivanja gledanje kastracije koja je na internetu emitirane uživo"
Vidi originalni članak

Devetorica muškaraca optuženi su za "ekstremne modifikacije tijela" nakon što su na internetu uživo emitirali odstranjivanje genitalija, javlja Daily Mail.

Službenici metropolitanske policije su u srijedu u Londonu, Škotskoj i Južnom Walesu uhitili šestoricu muškaraca povezanih s kultom kastracije. Optuženi su da su od siječnja 2016. do siječnja 2022. godine organizirali "nanošenje ozbiljnih tjelesnih ozljeda".

Britanska policija je izvijestila da su kazneno djelo odnosi na "odstranjivanje penisa, testisa, penisnih živaca, kastraciju, umetanje igle u genitalije i rezanje penisa".

U sklopu iste istrage su u veljači prošle godine uhićena je još sedmorica muškaraca nakon što je policija otkrila snimku odstranjivanja penisa i testisa koje se odvilo u podrumskom stanu u londonskoj četvrti Finsbury Park. 

SVI SU BILI PIJANI Njemački 'sauna incident': Izbo prijatelja nožem 11 puta jer se rugao veličini njegovog penisa

Policija je u prosincu 2021. godine pretražila stan te je uhitila sedmoricu i to navodno zbog "naplaćivanja gledanje kastracije koja je na internetu emitirane uživo".

Vezano za najnovija uhićenja, metropolitanska policija priopćila je da su na Prekršajnom sudu u Westminsteru optuženi Marius Theodore Gustavson, Ion Ciucur i Peter Wates.

Gustavson (45) je optužen za počinjenje ekstremne modifikacije tijela, izradu neprimjerene fotografije djeteta i njezinu distribuciju te za posjedovanje imovine stečene kriminalom. Cicur (28) je optužen za udruživanje zbog počinjenja kaznenog djela, a Wates (65) je optužen je za urotu u svrhu počinjenja kriminalnog djela.

ZNAJU ONE ŠTO ŽELE Pitali su žene koja veličina penisa im je najdraža pa se pomalo iznenadili odgovorima

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Heroj Oluje 24.03.2023.

    U Hrvatskoj treba zakonski ovako nešto uvesti kako bi se liječili pljačkaši Hrvatskog naroda !!

  • pametnijiodtebe 24.03.2023.

    U cemu je problem? Nisu platili porez?

  • Ruzmarin_ 23.03.2023.

    Za što su optuženi? Pa to isto rade klinike za "transrodno potvrđivanje", pa nikom ništa, čak ih ohrabruju u tome. No, suština je identična.

Komentiraj...
Vidi sve komentare