To je to što me zanima!

Užas u Rovinju: Pedofil iz Italije je satom snimao nagu djecu na bazenu, uočio ga je zaštitar

Policija je obavila pretrage te je muškarcu oduzela dva ručna sata, mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretraga pronađeni su video uradci inkriminirajućeg sadržaja
Vidi originalni članak

Rovinjska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad talijanskim državljaninom (54) te je utvrdila sumnju da je počinio kazneno djelo iskorištavanje djece za pornografiju, javlja Policijska uprava istarska

UHVATILI MONSTRUMA FOTO Nijemac u Rovinju ručnim satom snimao djecu na bazenu

Talijanskog državljanina se sumnjiči da je 23. srpnja oko 17 sati, na bazenu u jednom turističkom naselju u Rovinju pomoću ručnog sata s integriranom mikro kamerom snimao nagu djecu. Zaštitar je uočio muškarca te ga je zadržao do dolaska policijskih službenika koji su uhitili muškarca, javlja policija.

DVA SLUČAJA IZ HRVATSKE Potresne scene s odmora: Jedan pedofil satom snimao djecu, a drugi masturbirao pred curicom

"U sklopu kriminalističkog istraživanja, temeljem sudskog naloga, policija je obavila pretrage te je muškarcu oduzela dva ručna sata, mobitel i memorijske kartice, a prilikom pretraga pronađeni su video uradci inkriminirajućeg sadržaja. Osumnjičeni muškarac je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske", rekli su iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Isus je jedini Put 26.07.2023.

    U Istri sam zadnje 3 godine na godišnjem,mogu reći osobno da na plaži ima svakakvih čudaka,i obitelji,žena mi je sama naišla na čudan odnos oca i kćeri koja nije imala više od 7 godina, zvali smo policiju,cijela obitelj je bila uvrnuta. Svakakvih boleština ima tamo ljeti,treba ukinuti sve nudističke plaže i svingerske plaže,to je poraz za našu državu, i postaviti zaštitare na običnoj plaži.

  • Qvranz (debil sam kam0cemo iz KG) 25.07.2023.

    ovo se ne isplati komentirati....

  • turbo mega ultra 25.07.2023.

    zanimljivo, nema bas previse onih komentara koji ne vide nikakav problem s djecom u tangicama ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare