To je to što me zanima!

Užas u Sesvetama: Maloljetnik autom udario u most i poginuo

Kod kućnog broja 77 u Prekvršju maloljetnik (17) je izgubio nadzor nad Mercedesom zagrebačkih registracija, prešao na suprotni trak, a potom sletio s kolnika
Vidi originalni članak

Maloljetnik (17) u subotu je oko 1.40 sati vozio Mercedes zagrebačkih registracija Ulicom Ota Habeka u Prekrvršju u zagrebačkim Sesvetama. Kod kućnog broja 77, iz još neutvrđenog razloga izgubio je nadzor nad vozilom, prešao na suprotni trak, a potom sletio s kolnika i udario u most. Mladić je na mjestu preminuo.

Policija još utvrđuje sve okolnosti prometne nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 365

  • Nikolina0712 08.05.2017.

    Ja ne vjerujem kako bezobraznih ljudi ima. Poznavala sam decka i bila sma dobra s njim al da netko kaze da netko zasluzuje smrt svarno ne vjerujem. Decko je bio svakakav al nitko od nas ne zasluzuje smrt a pogotovo ne jedna osoba od 17 godina pred kojom je cjeli zivot stvarno se sramite na svojim komentarima a sto se tice roditelja nisu oni krivi za nase postupke probajte se stavit malo u njihovu situaciju i ne osudivat nikoga od njih

  • UNPROFOR 08.05.2017.

    Ja sam sa 16 g počeo voziti a sa 17 već po inostranstvu ! Samo sam znao i bio svjestan svoga statusa i naspram drugima i nikada nisam ni proklizao iz zezancije a kamoli izljeteo sa ceste ! Sa 18 ispit a sa 22 na relliju i nisam nikada sletio sa ceste !

  • UNPROFOR 07.05.2017.

    Nema maloljetnik šta tražiti sam u 2 h noću , a kamoli , da još voza auto i to bez ispita ! Osjećam se malo sigurnijim !

Komentiraj...
Vidi sve komentare