To je to što me zanima!

Masakr u Zagrebu: Ubio šest ljudi, među njima i jedno dijete

Među ubijenima su dvoje muškaraca, tri žene te desetgodišnje dijete. Masakr je preživjela beba koja je neozlijeđena i zbrinuta je, potvrdio je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija potvrdila je iza 4 sata da je osumnjičeni za masakr počinio samoubojstvo u Brezovici. 

U Cimermanovoj ulici na zagrebačkoj Kajzerici u četvrtak oko 21.30 ubijeno je šestero ljudi. Policija je tijela ubijenih pronašla u jednoj kući nakon dojave susjeda koji su čuli pucnjeve, a odmah potom i ženske krikove.

Među ubijenima su dvoje muškaraca, tri žene te desetgodišnje dijete. Masakr je preživjela beba koja je neozlijeđena i zbrinuta je, potvrdio je načelnik PU zagrebačke Marko Rašić u obraćanju medijima oko 1 sat. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Policija je dopratila novinare do kuće u kojoj se zbilo ubojstvo, vodeći ih ispod Željezničkog mosta i ne dopuštajući im pri tom da išta snimaju.

Rašić nije htio odgovoriti ni je li istina da je ubojica pobjegao automobilom.

 

Ubijena cijela obitelj?

Kako doznaje Jutarnji list, ubijena je cijela jedna obitelj, a krvavi pir je preživjelo samo 7-mjesečno dijete. Vjeruje se da je motiv ljubomora.

Policija je na adresi gdje se dogodilo ubojstvo već postupala 2011. godine, ali to se ne dovodi u vezu s ubojstvom. 

Grad pod opsadom

O izvanrednom stanju na Kajzerici svjedočili su nam i čitatelji:

- Sve je puno rotirki, vidim specijalce i hitnu pomoć. Ulica je blokirana. 

Policija naoružana dugim cijevima prisutna je na više gradskih lokacija. Kontroliraju i ulaze te izlaze iz Zagreba. 

Područje oko kuće u kojoj se dogodio zločin ograđeno je trakom.

Očevid će trajati i tijekom cijelog petka. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 373

  • Hiroo_Onoda 04.08.2019.

    Dajte, nek netko konačno napiše što se to dogodilo na Kajzerici. Tko je koga i koliko ubio. Dajte sliku ubojice, razgovore sa susjedima. . . . Jel ima neka slika stana iznutra nakon masakra. Jel ima neki intervju sa ubojicom ili makar sa samoubojicom . . . ? Danima to čitamo, a nitko ništa ne želi pojasniti.

  • Bandit_001 03.08.2019.

    Ljudi neki vidim ovdje odmah upiru prstom na politiku i sustav, za ovaj individualni slučaj koji je proizašao iz ubojičinog individualnog poremećaja osobnosti, kakav god sustav bio ili politika, ne bi trebalo ništa značajno utjecati da ovakav tip psihičkog stanja spriječi u tzv. "osvetničkom pohodu" a vi pojedinci odmah udarate tamo di ste naviknuli - pod utjecajem medija i mase...eto di su neki mozgovi nažalost.

  • matalan 02.08.2019.

    Placamo 40'000 organa represije i milijardu eura za rodonacelnika u Gotham cityu punom krvi pljacki rasbojstava i lazi...i jos moramo gledati plesnjivog ministra povjerenja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare