To je to što me zanima!

Užasan zločin u Austriji: Majka ubila svoje dvije kćeri. Navodno ih je obje utopila u bazenu...

Prema pisanju austrijskih medija, žena je nazvala svog muža i rekla mu da je ubila djecu i kako planira ubiti i sebe, a on je onda nazvao policiju
Vidi originalni članak

Stravičan zločin potresao je Austriju. Kako javlja austrijska televizija ORF i ostali mediji na svojim portalima, u Absdorfu kraj Tullna u pokrajini Donjoj Austriji 36-godišnja majka ubila je dvoje vlastite djece: 7-mjesečnu i 7-godišnju kćer, prenosi Fenix Magazin.

Nakon toga je sjela u automobil i zabila se u stablo, pokušavajući tako i sebi uzeti život. U nesreći je ozlijeđena i prebačena u obližnju bolnicu, ali prema riječima glasnogovornika donjoaustrijske policije izvan je životne opasnosti.

Prema pisanju austrijskih medija, žena je nazvala svog muža i rekla mu da je ubila djecu i kako planira ubiti i sebe, a on je onda nazvao policiju. Policija je odmah izašla na mjesto događaja i kroz otvorena vrata balkona ušla u kuću.

Prema policijskom izvješću i policajci su ostali prestravljeni kada su naišli na mrtva tijela 7 mjesečne i 7-godišnje djevojčice. Odmah su u pomoć pristigla i dva helikoptera i više kola Hitne pomoći. Nažalost bilo je prekasno i liječnici nisu uspjeli reanimirati djecu.

Austrijski dnevni list "Kronen Zeitung" izvještava kako ima informacije da je 36-godišnja majka u bazenu utopila svoje dvoje djece.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • liliZG2.0 24.07.2023.

    postporođajna depresija koju nitko nije prepoznao ili je skrivana?

  • Lunasol 24.07.2023.

    Užas i nitko nije primijetio bolesni um .Jadna dječica😢

  • jakolishe 24.07.2023.

    Majka? Žena

Komentiraj...
Vidi sve komentare