To je to što me zanima!

Uzeo kokain, seksao se s dvije ljubavnice, dobio infarkt i umro

Beograd: Žene su priznale da su s muškarcem bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose
Vidi originalni članak

Beograđanin M.S. (56) preminuo je prošlog tjedna od srčanog udara, a okolnosti njegove smrti su daleko od uobičajenih.

Prije nekoliko dana služba Hitne pomoći primila je poziv od jedne žene koja je rekla da je njenom suprugu pozlilo i da je bez svijesti. Liječnička ekipa se uputila na mjesto događa.

- Tamo su ih dočekale dvije uspaničene žene u ranim četrdesetima. Prema njihovim riječima, muškarac se počeo iznenada tresti, uhvatio se za prsa i srušio. Liječnici su ga brzo unijeli u vozilo i pojurili prema bolnici - priča sugovornik za Blic.

Predstavile se kao sestra i supruga, ali...

Obje žene krenule su se njima u bolnicu. Predstavile su se kao sestra i supruga muškarca i, prema riječima, sugovornika, djelovale su zabrinuto i šokirano. 

- Liječnici su više puta pokušali reanimirati muškaraca, ali nisu ga uspjeli spasiti. Nešto prije zore, pacijent je umro - kaže izvor.

Liječnici su pozvali majku i suprugu koje su cijelo vrijeme čekale u hodniku. Priopćili su da je muškarac umro i izrazili sućut. Žene su briznule u plač.

- Ponudili smo im da potpišu da je muškarac preminuo, riječ je o dokumentu koji potpisuje netko od rodbine preminulog. One su to odbile objašnjavajući kako nisu u krvnom srodstvu s muškarcem. Zbunjeno smo se pogledali, nikome nije bilo ništa jasno - kaže sugovornik za Kurir.

Žene su kasnije medicinskoj sestri priznale da su s muškarcem bile u nekoj vrsti ljubavne veze koja je trajala pet dana. Oni su te noći, kao i više puta prethodnih dana, svi zajedno imali seksualne odnose. Tijekom jednog, M.S. je pozlilo i nije mu bilo spasa.

Zbog kokaina imao erekciju, ali zbog njega i umro

Odmah po dolasku u bolnicu, liječnici su posumnjali da je M.S. koristio stimulanse poput Viagre, s obzirom da je bio u teškom stanju, ali je imao erekciju. Zbog neobičnih okolnosti smrti, naložena je obdukcija, a rezultati su pokazali da je M.S. koristio kokain koji je, između ostalog, i jak seksualni stimulans, ali i jedan od razloga zbog kojih je dobio infarkt.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Exterminator 09.09.2017.

    Opasan je taj kokain, ja radije maznem 4 , 5 viagri i par piva... drži me 48 sati 😨

  • Enesp33 05.09.2017.

    Koji kralj! Ne mozes bokje umrijeti...

  • Papatest 05.09.2017.

    Tako će i Bujanec završiti umjesto s puškom u ruci riknut će s ku.. u ruci

Komentiraj...
Vidi sve komentare