To je to što me zanima!

Uzgajao marihuanu na granici sa Slovenijom, imao je i bombu

Veseli botaničar (58) ostao je bez svojih sadnica indijske konoplje nakon što mu je u improvizirani laboratorij, u selu Vukovo Selo kraj Zaprešića, upala policija. Zaplijenili su mu i opremu za pakiranje droge
Vidi originalni članak

Tragom korisnih informacija inspektori za droge PU zagrebačke upali su tijekom utorka u kuću u mjestu Vukovo Selo kraj Zaprešića koje se nalazi na samoj granici sa Slovenijom.

U njoj su potvrdili svoje sumnje da se 58-godišnji muškarac bavi uzgojem indijske konoplje. U improviziranom laboratoriju u garaži pronašli su 41 stabljiku visine od pet do 11 centimetara. Redovito ih je zalijevao, postavio im je umjetnu rasvjetu i ventilatore kako bi čim uspješnije rasle. U prostoriji je bio i uređaj za vakuumiranje s tragovima droge, vrećice za pakiranje te novac za kojeg sumnjaju da je zaradio prodajom vlastitog uzgoja.

S obzirom na sudski nalog, pretresli su mu cijelu kuću i otkrili skrivenu ručnu bombu M75 te su je fotografirali na sudoperu.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja zbog droge i oružja osumnjičen je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.
 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • nori 🖖 05.03.2020.

    Joška Joras ?

  • xnet0822 04.03.2020.

    Sve će to završiti u spalionici Našicecementa, a Policija bi mogla već jednom ući u trag i uhititi glavnog krivca koji se bavi prodajom sjemena indijske konoplje !

  • GARFILD 04.03.2020.

    Ode opg u likvidaciju

Komentiraj...
Vidi sve komentare