To je to što me zanima!

Uživajte u suncu jer već ovoga vikenda stižu hladnoća i snijeg

Sve do četvrtka očekuju nas razmjerno visoke temperature sunčano vrijeme. Za vikend će zahladiti, a past će i snijeg kojeg će najviše biti u Lici i Gorskom kotaru
Vidi originalni članak

Studeni ove godine, barem zasad, ni izbliza nije opravdao svoje ime. Od početka mjeseca vrijeme je u našoj zemlji primjerenije rujnu, a temperature u protekla dva tjedna u mnogim su se krajevima popele i iznad 20 stupnjeva uz lijepo i sunčano vrijeme.

I idućih dana očekuju nas razmjerno visoke temperature i puno sunca. Dnevne temperature u kontinentalnim predjelima kretat će se između 16 i 18 stupnjeva, a slično će biti i na Jadranu.

Velika promjena očekuje nas za vikend. Kako prognozira DHMZ, u četvrtak temperature će se spustiti za nekoliko stupnjeva, a za vikend se očekuje dodatno zahladnjenje uz snijeg kojeg bi najviše trebalo biti u Lici i Gorskom kotaru gdje će se i temperature približiti nuli.

Snježne pahulje mogle zalepršati i u nizinama središnje i istočne Hrvatske, ali s obzirom da bi temperature trebali biti iznad nule, stvaranje debljeg snježnog pokrivača ne očekuje se. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • yingyang 16.11.2015.

    sad je jos malo prerano,idealno bi bilo da padne oko 20.12 onda mi je najljepse da padne snijeg.

  • Mercedes s klasa 16.11.2015.

    Prognoza je automatski rezultat kompjuterski prikupljenih podataka. Kako je grafika DHMZ-a na sedmodnevnoj prognozi prilično nerazradena, vjerojatno to znači kiša s mogućnošću susnježice u hladnijem dijelu dana.

  • john smith_1 16.11.2015.

    Konačno će se i "izbjeglice" smrzavati!

Komentiraj...
Vidi sve komentare