To je to što me zanima!

Uživo iz Beograda: Potraga ušla u 19. dan, policija ispitala Matejevu prijateljicu

Nakon 19 dana od nestanka policija i dalje radi sve što može kako bi pronašla nestalog Splićanina, a ispitana je i prijateljica s kojom je komunicirao prije nestanka
Vidi originalni članak

Devetnaesti je dan otkako se gubi svaki trag nestalom Splićaninu Mateju Perišu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo iz Beograda

Policija je ispitala Matejevu prijateljicu koja je također bila u Beogradu u vrijeme njegova nestanka. Njoj je Matej posljednjoj poslao poruku prije nego što je nestao. Nakon davanja iskaza, njen otac je rekao kako se ona uskoro vraća u Split.

Bivši šef krim policije u Srbiji rekao je kako smatra da su u rješavanju misterija Matejevog nestanka ključni njegovi kontakti u Beogradu i prijatelji s kojima je bio u izlasku.

Policija je poslala snimku kako netko ili nešto pliva u Sai na vještačenje i još uvijek kažu kako ne mogu reći je li to osoba ili predmet.

Snimka na kojoj se navodno čuje kako netko nešto govori Mateju kod restorana, ali to je demantirano jer te kamere ne bilježe zvuk.

Policija i dalje nastavlja potragu za Matejem.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • A_ 19.01.2022.

    Priča je poprilično jasna... Klub (kao uostalom u dobro dijelu slučajeva) je povezan s krim miljeom, to se znalo i prije nego su došli tamo. Mali se povezao s nekim u Bg i možebitno to zna i neko od njegovih iz društva. Utjecaj droge je evidentan dok glavinja po ulicama Bg u majici bez rukava.S nekim se nalazi dolje kod Save i tada priča kreće po zlu: više je scenarija za taj dio dolje, ali i tu postoje indicije...Ključ su njegovi kontakti u Bg i njegovo društvo, koji sigurno nešto znaju, ali im je pretpostavljam savjetovano da šute. To je bila klasična razmjena "dobara" u kojoj je nešto pošlo po zlu. Policija zna više nego se izlazi u javnost. Ulazak u Savu je vjerojatno bio iz jednog jedinog razloga: PRISILA, bilo da je bježanje/izbjegavanje nečega/nekoga ili formalna prisila , tipa tjeraju ga da uđe u vodu pod prijetnjom (nije isključeno da je ranjen/ozljeđen).Drugi razlog ulaska u Savu je također moguć, ali po meni manje vjerojatan i on mijenja sve ono što sam napisao prethodno, a to je doslovno "prženje" mozga od nekakve supstance na način da je svijest potpuno poremećena te on naprosto ulazi u Savu bez osjećaja opasnosti, sam samcat - u tom slučaju teško je bilo što saznati, dok se ne nađe tijelo - ovaj drugi scenarij je manje vjerojatan. U svakom slučaju tužno i žalosno. Volio bih da je živ, kao i svi oni koji nestanu, ali male su šanse... Podrška obitelji! 

  • Palmanova 18.01.2022.

    kljucno je ovdje tko je prvi kome poslao poruku i trazio kontakt:Maja njemu, ili on Maji?

  • Sokol ga nije volio 18.01.2022.

    Koliko osoba u Hrvatskoj nestane svaki dan ,a da u novinama ni riječi?-ali ovo je manjinac pa moramo to durati već 19 dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare