To je to što me zanima!

Uživo iz Beograda: Prošla noć najmirnija zadnjih tjedan dana

Prosvjedi su se osim u Beogradu, održali i u Nišu, a oba su završila relativno rano i bez incidenata, osim kada su ispred beogradske Skupštine prosvjednici i desničari razmijenili nekoliko psovki
Vidi originalni članak

Sedmi dan prosvjeda u Srbiji obilježen je najmanjim brojem prosvjednika otkako je krenula pobuna građana protiv Vlade Aleksandra Vučića i njegove najave o ponovnom uvođenju policijskog sata zbog korona virusa.

Prosvjed se osim u Beogradu, održao i u Nišu, a atmosfera u oba grada bila je puno mirnija nego prethodnih dana. Prosvjednici koji su se okupili ispred Narodne skupštine u Beogradu razišli su se već negdje oko ponoći, kada se i promet u tom dijelu grada vratio u normalu, dok je prosvjed u Nišu završio nešto ranije.

UŽIVO S BEOGRADSKIH ULICA

Od opozicijskih političara, ispred beogradske Skupštine je došao Boško Obradović, lider Dveri, koji se pojavio s maskom. Naime, prosvjednici ne nose maske, pa je Obradović na pitanje prosvjednika zašto je stavio masku, odgovorio: "Različiti smo." Osim njega, na prosvjedu su bili Saša Radulović, oko kojeg se okupilo najviše prosvjednika, te Zoran Lutovac.

UŽIVO S BEOGRADSKIH ULICA Najgori dan za Srbiju po broju umrlih od korone: U neredima ozlijeđeno i nekoliko novinara

Na prosvjedu se okupila i manja grupa desničara, no stajali su na suprotnoj strani od prosvjednika i nisu se sukobljavali, osim što su u jednom trenutku razmijenili nekoliko psovki.

Prosvjed u Nišu završen je tako što su prosvjednici ispred vrata Gradske kuće ostavili dva pakiranja toalet papira s natpisima "Vaše diplome" i "Glasački listići", a novi prosvjed su najavili večeras za 19 sati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • cicinakitu 14.07.2020.

    vikalo se na portalu bravo srbi, ispade da se vikalo neki pjetlicima, koji su zbog korone napunili gace i povukli se! ali moram priznati da je to ipak puno dalje nego sto hrvati dodju u nekom prosvjedu...

  • mdcro24 14.07.2020.

    Zar je ovo nekome bitno

  • prdac40 14.07.2020.

    Nama se priča kako smo papci i kako nam susjedi trebaju biti primjer, kako se izlazi na ulice i radi nered, ruši vlada. Nisam neki prorok, ali sam govorio kako samo treba pričekati tjedan dva da bi se pokazalo da je sve to uzalud, razbiju grad, potuku se sa policijom zapale aute i na kraju to svima dosadi, nema koristi i ljepo odu doma i nastave živjeti svoje u*rane živote na čelu sa velikim Aleksom Pič**ustim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare