To je to što me zanima!

Uživo iz Međugorja: Nekoliko stotina vjernika čeka vidjelicu

Mnogi hodočasnici su i prespavali na brdu kako bi bili što bliže mjestu na kojem će vidjelica Mirjana razgovarati s Gospom, a zatim vjernicima prenijeti poruku
Vidi originalni članak

U podnožju brda ukazanja kod Plavog križa u Međugorju se u četvrtak ujutro okupilo nekoliko stotina ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Grupe vjernika od ranog jutra dolaze na brdo, moleći se cijelim putem. Mnogi hodočasnici su i prespavali na brdu kako bi bili što bliže mjestu na kojem će vidjelica Mirjana razgovarati s Gospom, a zatim vjernicima prenijeti poruku.

Dok čekaju vidjelicu, mole se i pjevaju na nekoliko svjetskih jezika. Hodočasnici su u Međugorje stigli iz Italije, Francuske, Azije...

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 550

  • nokšir 04.03.2017.

    ovo ko u americi kad čekaju svisca da najavi proljeće ili šta već

  • MarkoIvankovic 04.03.2017.

    Na Odjackoj opcini u Posavskoj Mahali gdje je za jedan dan poginulo vise od 2.000 domobrana na kraju rata ,,zato i kazu Berlin pao Odjak nije pao starija zena je pricala da se svaki sedam dana na tom groblju ukazuje gospa, naravno to je moguce treba provjeriti i cekati 7 dana i moliti se tako je ona rekla a bila je veliki vjernik,cesto je molila na tom groblju, ta se zena zvala Pavica.Ko nije upucen neka procita na internetu Berlin pao Odjak nije pao, ova izreka je poznata stotinama miliiona ljudi.

  • Maca_Papučarica 04.03.2017.

    Nije vam Gospa celebrity,a ''vidjelice'' njeni PR agenti da s vjernicima dogovara pojavljivanje..Gospa vam je poručila i da se bogatite na vjernicima,gradite viletine sa apartmanima i kupujete audi i mercedese?Tu ima najviše posla za psihiće i poreznu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare