To je to što me zanima!

Uživo iz Međimurja: Situacija u Paragu je napeta, uznemireni mještani na ulicama ispred kuća

Matjaš Oršuš, predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine Međimurske županije kaže kako se točan uzrok sukoba još ne zna jer su mještani u šoku, boje se i ne žele o tome pričati
Vidi originalni članak

Iako policija nakon sinoćnje tragične pucnjave nadzire stanje u međimurskom naselju Parag, situacija je napeta, a brojni uznemireni mještani naselja su na ulici pred svojim kućama.

- Jučer u kasnim satima dogodila se nekakava svađa između dva susjeda i nažalost završilo je s takvom tragedijom gdje je petero ljudi ranjeno i jedna žena je poginula - rekao je Matjaš Oršuš, predsjednik Vijeća romske nacionalne manjine Međimurske županije.

Oršuš kaže kako se još ne zna što je točno dovelo do sukoba, jer su mještani u šoku, boje se i ne žele o tome pričati.

- Oni su se posvađali tu u dvorištu i dečko je zgrabio automatsku pušku i otvorio paljbu po njima i oni su svi zadobili ozljede - priča Oršuš.

TOP 5 NAJČITANIJIH ČLANAKA Krvoproliće u Međimurju: Šibao je metke kao da gađa zečeve! Nije ni ciljao, sve ih je pokosio

U naselje su se iz bolnice vratili i članovi obitelji poginule žene koji su bili vidno uzrujani.

Podsjetimo do tragedije je došlo nakon svađe među susjedima pri čemu je jedan mladić uzeo automatsku pušku i počeo pucati po dvorištu. U pucnjavi je ubijena žena, a još je petero ranjenih, među njima i dvoje djece.

Idi na 24sata