To je to što me zanima!

VIDEO: Unatoč kiši opet redovi za cijepljenje na Velesajmu

U Zagreb na cijepljenje dolaze i strani državljani, koji tu primaju cjepivo odobreno u EU, kako bi dobili EU covid potvrdu i mogli bez ograničenja putovati
Vidi originalni članak

Unatoč kiši i danas već od jutra bilježi se dolazak velikog broja ljudi na punkt za cijepljenje na Velesajmu. Red se stvorio i prije osam sati.

POGLEDAJTE VIDEO Cijepljenje na Velesajmu

Zbog kiše je gužva nešto manja nego prethodnih dana, ali prognoza je da će kiša stati u kasnijim satima, pa se tada očekuje i veći broj ljudi. Cijepljenje na Velesajmu se obavlja u paviljonima 8A i 9.

U cijeloj Hrvatskoj već danima se bilježe veliki redovi za cijepljenje protiv korona virusa, a u Zagreb sad već masovno dolaze i stranci. Prvenstveno se radi o ruskim državljanima, koji u Zagreb dolaze po cjepivo koje je odobreno u zemljama EU.

Veliki interes za cijepljenje potaknule su visoke brojke u Hrvatskoj. Naime, od prošlog tjedna u Hrvatskoj se ruše rekordi po dnevnom broju novih slučajeva zaraze. Osim toga, neki su motivirani i najavama da bi stožer nakon nove godine mogao zabraniti ulaz na javna mjesta svima koji nisu cijepljeni ili nisu preboljeli covid.

Idi na 24sata

Komentari 145

  • Hibiskus2 08.11.2021.

    Došla sam oko 10.45 (danas) i nije bilo redova izvan paviljona...

  • tutek! 08.11.2021.

    Redovi? Da, bili su redovi u 5 ujutro kad su besposleni penzići došli 3 sata prije otvaranja. Kasnije niti redova niti gužve. Tko god je došao, za 5-10min je bio na redu, jedino što nakon cijepljenja mora odsjediti još 15min.

  • ciner1 08.11.2021.

    Ajde ajde moji proleterski antivakseri glavu dolje i u red za vakcinu dosta price po forumima vrijeme je da i vama sunce zasja

Komentiraj...
Vidi sve komentare