News

Komentari 145

VIDEO: Unatoč kiši opet redovi za cijepljenje na Velesajmu

VIDEO: Unatoč kiši opet redovi za cijepljenje na Velesajmu

U Zagreb na cijepljenje dolaze i strani državljani, koji tu primaju cjepivo odobreno u EU, kako bi dobili EU covid potvrdu i mogli bez ograničenja putovati

Unatoč kiši i danas već od jutra bilježi se dolazak velikog broja ljudi na punkt za cijepljenje na Velesajmu. Red se stvorio i prije osam sati.

POGLEDAJTE VIDEO Cijepljenje na Velesajmu

Zbog kiše je gužva nešto manja nego prethodnih dana, ali prognoza je da će kiša stati u kasnijim satima, pa se tada očekuje i veći broj ljudi. Cijepljenje na Velesajmu se obavlja u paviljonima 8A i 9.

U cijeloj Hrvatskoj već danima se bilježe veliki redovi za cijepljenje protiv korona virusa, a u Zagreb sad već masovno dolaze i stranci. Prvenstveno se radi o ruskim državljanima, koji u Zagreb dolaze po cjepivo koje je odobreno u zemljama EU.

Veliki interes za cijepljenje potaknule su visoke brojke u Hrvatskoj. Naime, od prošlog tjedna u Hrvatskoj se ruše rekordi po dnevnom broju novih slučajeva zaraze. Osim toga, neki su motivirani i najavama da bi stožer nakon nove godine mogao zabraniti ulaz na javna mjesta svima koji nisu cijepljeni ili nisu preboljeli covid.

Najčitaniji članci