To je to što me zanima!

Otvorili su sve kafiće, kad ono, sunce ti poljubim, svi na terasi!

Broj posjetitelja je ograničen tako da za svakog gosta bude omogućeno četiri m2 prostora. Također, na ulazu treba biti jasno istaknuta obavijest o obvezi održavanja razmaka od minimalno 1,5 metra
Vidi originalni članak

Od srijede kava se može popiti i u zatvorenom dijelu lokala. No prije ulaksa u kafić potrebno je dezinficirati ruke. Također obavezno je nošenje maske do stola i na putu do toaleta. Preporučit će se da se ne miješaju ljudi iz različitih kućanstava, bit će potreban razmak među stolovima, inzistirat će se na provjetravanju kafića, gdje god ima prozora da su oni otvoreni, vrata da su otvorena, da ne bude zagušljivo, provjetravanje je jako važno i preporučljivo.

POGLEDAJTE VIDEO

Broj posjetitelja je ograničen tako da za svakog gosta bude omogućeno četiri m2 prostora.Također, na ulazu treba biti jasno istaknuta obavijest o obvezi održavanja razmaka od minimalno 1,5 metra između posjetitelja te između posjetitelja i osoblja.

MJERE ZA KAFIĆE Od jutros se kave mogu piti u zatvorenom: Obavezne maske, razmak, stolovi bez grickalica...

Zabranjuje se usluživanje grickalica u zdjelicama po stolovima, na stolovima se ne ostavljaju posudice za sol/papar/ulje/ocat/druge začine već se donose nove, prethodno oprane ili dezinficirane posudice za svaku skupinu novih gostiju. Moguće je usluživanje isključivo gostiju za stolovima sa sjedećim mjestima.

UPUTE ZA KAVU U ZATVORENOM Kafići se sutra skroz otvaraju, ali... Nema grickalica, ograničen je broj gostiju, maske obavezne

Stajaća mjesta u zatvorenim dijelovima ugostiteljskih objekata nisu dopuštena. Osoblje treba u jutarnjim satima a prije dolaska na posao izmjeriti tjelesnu temperaturu. Obvezuje se nošenje maski za lice za zaposlenike. 

Za stolovima mogu sjediti organizirane skupine gostiju pri čemu među pojedinim skupinama gostiju u objektu razmak mora biti najmanje 1,5 metara. Treba poticati beskontaktno plaćanje bankovnim karticama. Nakon odlaska svake skupine gostiju potrebno je prebrisati dezinficijensom stol, odnosno ukloniti stolnjake. Općenita preporuka za unutarnje prostore je prozračivanje otvaranjem prozora, a manje korištenjem ventilacijskih sustava.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • sljastrava 01.09.2021.

    Čekaj kad padne kiša i udari bura.Glupog naslova

  • 01.09.2021.

    Koji naslov………sunce ti poljubim !!! Pored svih ozbiljnih problema kafići i birtije su očito glavna tema u ovoj tvorevini.

  • Arschloch 01.09.2021.

    Ispijanje kave u zivo.haha.

Komentiraj...
Vidi sve komentare