To je to što me zanima!

Uzrok požara u štali sa 120 koza je samozapaljenje sijena

Ivica Gucić u štali je imao 120 koza, četiri ovce i dvije krave. U štali je našao 39 uginulih koza te deset ozlijeđenih, od kojih je šest naknadno uginulo
Vidi originalni članak

Policijska istraga je utvrdila da je uzrok požara u štali Ivice Gucića (45) u Krnetama kraj Kistanja - samozapaljenje sijena! 

- U noći s 24. na 25. siječnja ispod nadstrešnice u kojoj se nalazilo sijeno izbio je požar koji se proširio na štalu dimenzija 14 puta 7 metara. Požar je u 13.15 sati ugašen. Obavljenim očevidom je utvrđeno da je samozapaljenje sijena uzrok izbijanja požara. Krovna konstrukcija štale se urušila dok je krovište pomoćne zgrade djelomično izgorjelo, a izgorjelo je i 300-tinjak bala sijena te je uginulo 45 koza i 4 ovce. Nastala šteta se cijeni na nekoliko  desetaka tisuća kuna - izvijestila je policija.

Spasio krave te četiri koze

Ivica Gucić u štali je imao 120 koza, četiri ovce i dvije krave. Vlasnik je uspio spasiti samo krave, a u štali je našao 39 uginulih koza, te deset ozlijeđenih, od kojih je šest naknadno uginulo. Ostatak stada uspio je pobjeći iz zapaljene štale i raspršio se po šumi i šikari.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • ne-seri 27.01.2013.

    treba ispitat ove četiri koze, jedna od njih je sigurno smotala travu :)

  • Savo_1 26.01.2013.

    Da bi ste nekoga napadali,morate i nesto znati. Pa covjeku je sjeno 10 do 15 dana u stali,znaci da nije trulo,u Kistanjama je ovo vec treci pozar u ovoj godini.zar vam to ne govori nista.

  • grubač86 26.01.2013.

    Prvo si bezobrazan,a drugo si upglu,ajde malo iskoristi taj internet pa saznaj nekaj o tome da kod sijena može itekako doći do samozapaljenja,a čovijek je izgubio ono kaj mu donosi kruh na stol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare