To je to što me zanima!

V. Britanija otvorila tajne dosjee o izvanzemaljcima

Nacionalni arhiv u Kewu, nedaleko od Londona, u skladu sa zakonom, čuva povjerljive dokumente o viđenjima NLO-a posljednjih 30 godina
Vidi originalni članak

Tajni dosjei o viđenjima neidentificiranih letećih objekata (NLO) iznad Velike Britanije otvoreni su u srijedu za javnost. Izazvali su novi interes kako skeptika tako i onih koji u NLO-e duboko vjeruju. Nacionalni arhiv u Kewu, nedaleko od Londona, u skladu sa zakonom, čuva te povjerljive dokumente posljednjih 30 godina. Ministarstvo obrane u Londonu objavilo je, međutim, da ne istražuje mogućnost posjeta izvanzemaljaca Zemlji. Glavni interes ministarstva je provjeriti da NLO-i nisu ustvari špijunske letjelice drugih zemalja.
- Ministarstvo obrane ne poriče da na nebu možete vidjeti neobične stvari. Zasigurno nema ni dokaza da je neka izvanzemaljska letjelica ikad sletjela na ovaj planet - stoji u priopćenju.
U sljedeće četiri godine objelodanit će 150 dosjea o NLO-ima, ali ministarstvo tvrdi da će oni koji se nadaju dokazima o "malim zelenim bićima" biti razočarani. Tri policajca 1984. godine tvrdila su da su vidjela NLO iznad Harrowa. Dužnosnicima su skicirali leteći objekt, ali nisu željeli odati svoja imena jer su se bojali da će izgubiti posao i biti proglašeni luđacima.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • sinke 18.05.2008.

    Vanzemaljce gledamo svaku večer u 7 30 na htv-u

  • tajnamoja 15.05.2008.

    Istina je svuda oko nas. A vanzemaljci su i menđu nama, ljudima. To odgovorno tvrdim. Jedan od njih je i moj šef.

  • čiča555 14.05.2008.

    Nije problem u tome dal postoje bića s drugih svjetova ili ne nego što se to na ovakav ili sličan način pokušava zataškavati u cilju neke javne sigurnosti. Besmisleno izgleda da svjetske vlade od svojih podanika rade ovce dok ovi s druge strane za njih robovski rintaju. Cilj ovih, navodno, otvorenja tajnih dosjea je još jedna žujaža. Osim toga, da su tajni (dosjei) onda ih nebi pokazivali javnosti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare