To je to što me zanima!

Majka palila peć na drva, dvije bebe izgorjele u požaru kuće

Majka (20) je ložila peć. Vatra joj je zahvatila odjeću i kosu. Istrčala je van. Rođaci su pokušali izvući curicu (2) i dječaka starog samo četiri tjedna no vatra se proširila
Vidi originalni članak

Marija P. (20) krenula je oko 7.40 sati u nedjelju ujutro naložiti peć u obiteljskoj kući u naselju Veliki Pašijan. Drva je zalila benzinom. Planuo je požar i zahvatio joj kosu i odjeću. Istrčala je van, a u pomoć joj je priskočila rođakinja i uspjela ju ugasiti. 

U kući su ostali zarobljeni dvogodišnja curica i jednomjesečni sin. Iako je rodbina pokušala djecu izvući iz kuće, nisu uspjeli i ona su izgorjela. Otac obitelji malo prije požara otišao je raditi u šumu. Vratio se pred kuću gdje mu je od šoka pozlilo. Hitna ga je odvezla u Dom zdravlja u Garešnici, dok su majku s opeklinama odvezli u bjelovarsku Opću bolnicu. 

Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 226

  • MarijanaKukec 21.11.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • picuskin 21.11.2011.

    Bome je dobru vatru upalila.Po ovome što vi pišete za očekivati je bar 4-5 takovih slučajeva.Opravdanja nema to je ubojstvo iz nehaja x 2.Ne razumijem kako netko može opravdavati takovo imbecilno paljenje vatre.Svatko zna što je benzin a pogotovo ako ga naliješ u peč,to je bila bomba.I kako imati onda razumjevanja za takovu ženu.Jest da je žrtva ,ali samo svoje gluposti.

  • Ma..m 21.11.2011.

    samo da kažem svi koji nemaju malo za razumjevanje ovog tužnog događaja neka ne kom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare