To je to što me zanima!

V. Pusić: Vlada tolerira i potiče ustašku retoriku

Objašnjenje koje je za smjenu Josipa Gašpaca ponudio ravnatelj policije Marijan Benko, Vesna Pusić (HNS) smatra nelogičnim i neprihvatljivim
Vidi originalni članak

Vesna Pusić, predsjednica Kluba zastupnika HNS-a, zatražila je u četvrtak ostavku ministra unutarnjih poslova Berislava Rončevića. Ocijenila je da je suspenzija policijskog inspektora Josipa Gašparca, koji je kazneno prijavio Marka Perkovića Thompsona, dokaz da Vlada ne samo tolerira nego "ispod žita" i potiče isticanje ustaških simbola i šovinističke ispade.
- Sve što se događalo na koncertu moglo se smatrati incidentom do smjene Josipa Gašparca, međutim suspendiran je čovjek koji je jedino radio svoj posao i želio sprati ljagu s obraza Hrvatske. Iz toga se vidi da je toleriranje i poticanje ustaške retorike politika ove Vlade - kazala je Pusić i dodala kako HNS traži rehabilitaciju inspektora Gašparca i nastavak postupka protiv Thompsona. Objašnjenje koje je za Gašparčevu smjenu ponudio ravnatelj policije Marijan Benko Pusić smatra nelogičnim i neprihvatljivim.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • diki 12.06.2008.

    Papagalo 80. Zar ti vjeruješ svemu. Ako i jeste tako, što ga nisu suspendirali onda a ne sada. Izjava Benka da toi nije zbog Perkovića, je blago rečena smješna. Ćim je napisao tu prijavu, nadležni više nisu mogli tolerirati njegove \" Ispade\" pa su mu dali nogu. To ti je dokaz da štite ustašku retoriku što Pusićka ima pravo, jer je to kap koja je prelila a da nije onda bi radio i dalje i možda bi čekali drugu njegovu grešku te tako i priznali da je ovo greška. Ti sada prossudi ili presudi sam.

  • 1Broj 12.06.2008.

    a sta ono bese sa ferencakom?

  • papagalo80 12.06.2008.

    V. Pusić: Vlada tolerira i potiče ustašku retoriku Objašnjenje koje je za smjenu Josipa Gašpaca ponudio ravnatelj policije Marijan Benko, Vesna Pusić (HNS) smatra nelogičnim i neprihvatljivim

Komentiraj...
Vidi sve komentare